KULTTUURI. ELOKUVAT. MEREN ÄÄRELLÄ ARVOSTELU 4.12.2015.

ELOKUVAT, JULKKIKSET, KULTTUURI, KULTTUURI...Elokuvat, UUTISET&AJANKOHTAISTA, VAPAA-AIKA

ELOKUVAMAAILMA. KOTIMAA. MAAILMA. 1/2

 

AJANKOHTAISTA ENSI-ILLAT. UUTUUDET.

 4.12.2015

 

Minä&ELOKUVAT. Minä SUOSITTELEN&ARVOSTELUT

20151127_210029 - Edited

Kuten olen jo aiemmin kertonut Katson ja seuraan Elokuvamaailman tapahtumia. Katselen Elokuvia ja Käyn Elokuvateattereissa säännöllisesti ja Rakastan&Nautin Katsoa Hienoja ja erilaisia tarinoita. Usein elokuvaa katsottaessa pitää olla myös jotain naposteltavaaa, tällä kertaa viikonloppuna maistui Popcornit ja Limsa.

 

MEREN ÄÄRELLÄ 

ByTheSea_670

Ohjaajana, käsikirjoittajana ja tuottajana Angelina Jolie Pitt, joka myös näyttelee Aviomiehensa Prad Pittin kanssa pääosissa. Angelina on myös Osar voittaja ja Elokuva on Angelinan toinen ohjaus.

 

ByTheSea_1080

16

Meren äärellä

By the Sea (2015)
Lajityyppi: Draama, romantiikka
Levittäjä: Finnkinon teatterilevitys
Ensi-ilta: 27.11.2015
Kesto: 2h 02 min
Angelina Jolie Pittin käsikirjoittama, ohjaama ja tuottama draama Meren äärellä on intiimi ja koskettava kuvaus kriisin repimästä avioliitosta. Meren äärellä sijoittuu 1970-luvulle ja tapahtuu hiljaisessa ranskalaisessa merenrantakaupungissa, jota satunnaiset matkailijat värittävät. Se tutkii ajattomia teemoja: täysillä elettyä elämää, menetystä ja surua sekä ihmisen loputonta kykyä toipua ja uudistua.

Kuvat ja INFO finnkino

Menin katsomaan elokuvaa ihan mielenkiinnosta, kun Menestyneet ja pitkän uran luoneet, Maailman Kuuluisat Näyttelijät olivat kyseessä. Angelina Jolien ja Aviomiehen Prad Bittin yhteinen elokuva.
Lisäksi Angelina on näyttelemisen lisäksi, ohjannut, käsikirjoittanut ja tuottanut elokuvan. Lahjakkaat ja Hyvät Näyttelijät ja Roolisuoritukset.
Olen nähnyt ja katsonut aiemmin monia Angelina Jolien ja Pradin elokuvia, tykännyt etenkin Pradin elokuvista. Myös aiempi yhteinen elokuva oli, mielestäni hyvä toimintaelokuva, nim Mr and Ms….?
Elokuva alkoi Hienosti ja loppui Kauniiden Merenrannan, Maltan maisemien halki, Hienolla vanhalla avo-autolla ajellen.
Alusta asti elokuvaa, minua häiritsi ja  jäi mietityttämään mitä pariskunnalle on tapahtunut, kun olivat vieraantuneet ja etääntyneet toisistaa ja Pariskunnan Nainen Vanessa, (Angelina) selvästi kärsi ja suri jotakin. Minusta elokuva oli Kauniista kuvauksista ja maisemista huolimatta pitkästyttävä, liian vähän toimintaa ja elokuva jäi paikalleen. Elokuvassa kuvattiin parisuhde arkea yksitoikkoisesti, mm. mies Ronald, (Prad) ryyppäsi, yritti kirjoittaa ja nainen lojui aurinkotuolissa ja luki. Pariskunta vietti Lomaa ja aikansa erillään. Elokuva kulki, eteenpäin mm. Hotellin naapurihuoneen pariskunnan Seksi tapahtumia tiiraillen.
Odotukseni oliva Elokuvan tarinan suhteen kovemmat, elokuva oli pettymys ja pitkästyttävä. Hyvää elokuvassa olivat kauniit kuvaukset ja maisemat ja hienot, erilaiset Roolisuoritukset. Vaikka lopussa selvisi mikä Pariskunnan naista vaivasi ja pariskuntaa oli ajanut erilleen, tärkeä, ajankohtainen ja koskettava aihe. Mielestäni tärkeän aiheen käsittely, jäi liian vähälle huomiolle. Elokuva on keskinkertainen ja ihan katsottava.
Aiempiin katomiini elokuviin verrattuna, suosikki listallani jäi tämä viimeiseksi EI liikuttanut ja koskettanut tarinana.
20151127_205727 - Edited.jpg
MUISTAKAA KÄYDÄ ELOKUVISSA.
KATSOKAA JA NAUTTIKKAA ERILAISISTA ELOKUVISTA. 
Olen itse käynyt elokuvissa lapsuudesta asti oman Lapsuuden perheen kanssa, kavereiden kanssa. Myöhemmin oman lapsen kanssa, joten jatkan Hyvää ja Antoisaa Hyvien tarinoiden, Elokuvien katsomisen Perinnettä seuraavalle sukupolvelle. Minäkin olen katsellut paljon erilaisia elokuvia, vanhoja ja uusia  ja jotkut ovat koskettanee ja jääneet mieleen ikuisisi ajoiksi, vaikka on jo aikaa, kun olen ne nähnyt. Parhaimpia elokuvia katselen yhä uudestaan ja uudestaan…
Jään odottamaan, että pääsen Katsomaan MALALA elokuvan. Dokumentti tarina kiinnostaa. Tykkäänkö siitä jää nähtäväksi?

 

KUUKAUDEN ELOKUVA VAKOOJIEN SILTA 

Finnkinon Kuukauden elokuva joulukuussa 2015 on Steven Spielbergin ohjaama trilleri Vakoojien silta. Tositapahtumiin perustuva elokuva kertoo James Donavanista, brooklynilaisesta vakuutusjuristista, joka joutuu kylmän sodan keskiöön CIA:n lähettäessä hänet lähes mahdottomalta tuntuvaan tehtävään: hänen tulee neuvotella vapaaksi vangittu amerikkalainen U2-pilotti, jolla on hallussaan salaista tietoa. Elokuvan pääosassa nähdään Tom Hanks ja muissa rooleissa mm. Mark Rylance, Amy Ryan
ja Alan Alda.

Top 10 USA | 27.11. – 29.11.2015

Elokuva Ikäraja Suomen ensi-ilta* Elokuvan tiedot
1 Hunger Games: Mockingjay 2 K 12 18.11.2015 Elokuvan tiedot
2 The Good Dinosaur ? 06.01.2015 Elokuvan tiedot
3 Creed ? 01.01.2015 Elokuvan tiedot
4 007 Spectre K 12 30.10.2015 Elokuvan tiedot
5 The Peanuts Movie S 25.12.2015 Elokuvan tiedot
6 The Night Before ? ?
7 Secret in Their Eyes ? 01.04.2015
8 Spotlight ? ?
9 Brooklyn ? ?
10 The Martian K 12 09.10.2015 Elokuvan tiedot
KATSO INFO. NÄYTÖSAJAT.
20151127_205815 - Edited
ELOKUVISSA KÄYNTI JA KATSELEMINEN sopii kaikenikäisille ja on Yhteinen hyvä Harrastus. Parhaimmillaa Elokuva on ELÄMYS&HIENO TARINA…liikuttaa, koskettaa, herättää ajatuksia ja keskustelua, Viihdyttää, naurattaa, itkettää, kantaanottaa ajankohtiaisiin ja tärkeisiin aiheisiin jne.
SUOSITTELEN LÄMPIMÄSTI.
Tykkään&NAUTIN. HYMY 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s