KULTTUURI. MUSIIKKI 2015. MINUN SUOSIKKEJA. KOTIMAINEN MUSIIKKI & ARTISTIT. ELOKUUU 1/3

KULTTUURI, KULTTUURI...MUSIIKKI, RADIO, TV

KULTTUURI. MUSIIKKI. MINUN SUOSIKKEJA.

KOTIMAINEN MUSIIKKI JA ARTISTIT
1/3

.

My NAILS&MUSIC.... Allways&EveryDAY. Like. ENJOY. SMILE.

MINÄ&MUSIIKKI. KUUNTELU. KATSELU.

MUISTOJA JA HISTORIAA.

Minun lapsuudessani, nuoruudessani kuunneltiin paljon radiota ja musiikki ohjelmia. Lisäksi kuuneltiin C-kasetteja, kasetti-nauhurista, stereoista tai korvalappustereoista. Seuraava vaihe oli cd ja mp3 soittimet.

Kotimaiset Iskelmät ja musiikki tulivat tutuiksi. Euroviisut oli pakko kuunnella ja katsella tv:stä, että tiesi mitä maailmalla kuunnellaan.

Televisiossa ei ollut montaa musiikki ohjelmaa, saatikka muutakaan nykyaikaista tekniikkaa. Ei ollut saatavilla tai käytössä, tietokoneita tai kännyköitä, tabletteja jne. Musiikkivideoita näytettiin silloin tällöin tv:ssä ja ulkomaisia artisteja, pääpaino oli kuitenkin kotimainen musiikki, tyylit laidasta laitaan.

MINUN VALINTA 2015. Tykkään kuunnella edelleen CD:itä ja katsella kuvia, kansia, ja lukea lyriikoita, infoa. Käsin kosketeltavat ja aina saatavilla olevat, konkreettiset CD:t.

Lisäksi kuuntelen ja Nautin Musiikista, Musaa joka päivä Ipod, radioista ja stereoista. Tykkään kuunnella ja katsella Musiikkiohjelmia ja konsertteja TV:stä, Musiikkivideoita ja youtubea. Käyn silloin tällöin, Live keikoilla.

LISÄÄ MINUN MUSIIKKI KIRJASTOSTA&MUSIIKKI MAUSTA. Kotimainen musiikki.

Minun viimeisimpiä Uusia ostoksia.

Tykkään&Nautin. Kiva kuunnella ja katsella.

DIANDRA. Nuorempaa Muusikko, laulaja polvea edustava Diandra mahtava ääni ja valloittava esiintyjä&persoona koskettavat.

KAIJA KOO. Vanha konkari ja ammattitaitoinen Artisti laulaja, tyyli ja uusiutuva. Hienot sanoitukset ja musa, kokonaisuus 10. Biisit mm. Siskot, Kaunis Rietas Onnellinen, Tinakenkä tyttö, Vapaa, Kylmä ilman sinua ja Kuka keksi rakkauden. Olen nähnyt LIVENÄ.

JUKKA POIKA& Ihanan letkeä REGEA Musiikki ja Positiivinen persoona Artisti. Kappaleet saavat AINA hyvälle tuulelle, KIITOS Jukka Poika. Oma tyyli, hienot sanoitukset ja letkeä, kiva musiikki. Biisit Silkkii, Älä tyri nyt, Kylmästä lämpimään ja Siideripissis.

MINÄ&MUSIIKKI. Muistoja&Historiaa…

Ensimmäisiä muistamiani  ja kuunetelmiani muusikoita, Juha Vainio, Irwin Goodman, Danny, Jukka Kuoppamäki, Martti Talvela, Tamara Lund, Katri-Helena, Paula, Marion, Ismo Alanko jne. Lapsuuden perheessä Vanhemmat ja iso siskon musiikin kuuntelu, vaikuttivat minunkin monipuoliseen ja laajaan musiikkimakuun.

Aluksi kuuntelin Pelle Miljoonaa, SIG, Miljoona sadetta, Yö, Eppu normaali, Maukka perusjätkää jne. Naisista kova sana olivat Virve Rosti, Kikka, Eini, Honey B Bones jne. Yleensä kuuntelin Musiikkia c-kaseteilta ja uusia kappaleita äänitettiin radiosta. Harvoin ostettiin, joku vinyyli levy tai vielä harvemmin single.

Ensimmäisiä LIVE KEIKKOJA, joita kävin katsomassa olivat Danny&Armi SHOW, Katri Helena, Brodcast ja Mamba. Ihania Muistoja ja viihdyttäviä hetkiä Musiikin ja Artistien esityksistä ja musiikin voimasta ja kosketuksesta nauttien.

LEGENDA JUICE LESKINEN Lahjakas, taitava ja hieno sanankäyttäjä, tekstintekijä-muusikko. Monia Ihania ja mahtavia kappaleita, klassikoita, Kaksoiselämää ja Rakkauden ammattilainen tulevat nyt ensiksi mieleen.

MAMBA mahtava Sanoittaja-musiikko TERO VAARA, musiikki ja kiva ääni. Hienoja biisejä esim.Vastustamaton, mitä yhdestä särkyneesstä sydämestä,Vie mut läpi yön ja Sä onneni Oot. Ensimmäisiä Livekekkoja minulle Olen käynyt katsomassa LIVENÄ kaksi kertaa, vuosia välissä. Yhtä hyvä joka kerta.

UUTUUS….

EGOTRIPP musiikki ja lyriikat ovat myös koskettaneet, paljon mahtavia kappaleita ja ihanaa musaa. Mikki ja Kinipi laulja-musiikintekijä-artistit ja koko bändi. Ihania biisejä ja lyriikoita mm. Matkustaja, Älä koskaan ikinä, Tällaisena iltana, Polkupyörälaulu,  Se on tosi jees, Vielä koittaa uusia aika jne.

UUSI LEVY 2015 ja SYYS KIERTUE. Uusia singelejä Vuosi nolla ja tuorein HEHKULAMPPU. 

Seuraan Musiikki uutisia ja uutuuksia, Katselin verkkosivuja. UUUSI LEVY pitää tsekata ja kuunnella.


ISMO ALANKO, SIELUNVELJET, persoonallinen tyyli ja musiikki, Olen nähnyt LIVENÄ. Ihmettelin, kuuntelin ja muistan vieläkin, Bändin Energian ja musiikin voiman.


ILKKA ALANKO, NELJÄ RUUSUA. Nuorempi Alangon veljeksistä, mahtavia sanoituksia ja biisejä, musiikkia kummallakin lahjakkaalla sanoittaja-muusikolla. Olen nähnyt LIVENÄ Ilkan&Neljä ruusua.

HECTOR ja PAVE MAIJANEN, vanhat muusikko MESTARIT. Maijanen; Lähtistikö, Pidä huolta jne.

Hector; Piironginjalka jne. Pepe ja Kirka ovat jääneet vähemmälle kuuntelulle, muutamista hiteistä tykkään.

LEGENDAT LEIDIT. Marion, Katri-Helena ja Paula ovat hyvinkin tuttuja. Lea Lavenia en ole paljon kuunnellut. LIVENÄ olen nähnyt Katri-Helanan ja Marionin.


MARION on 1. Suosikki minulle, kiva ääni ja monipuolista Iskelmä musiikkia. Useasti palkittu ja pitkä ura, myös Suomen ulkopuolella. Ihania biisejä, Tipi Tii Tom tom, El bimbo, Minuuttilaulu, senorita bor favor, Rakkaus on hellyyttä, hyvästi yö ja  Eviva Espanjaa jne. Minulla on ja olen lukenut Marionin elämänkerran.


KATRI HELENA, Koko Suomen kansan kestosuosikki ja ihana. Aina ammattitaitoinen ja tyylikäs Artisti ja persoona. Monia kivoja ja koskettavia kappaleita, Puhelinlangat laulaa, Lintu ja Lapsi, Katsoin autiota hiekkaranta jne. Olen nähnyt LIVENÄ.

PAULA KOIVUNIEMI Oma tyyli ja ääni, kestosuosikki ja monipuolinen ja kokeileva artisti. Klassikko ja Ihana 10 biisi Aikuinen Nainen, Tummat silmät ruskea tukka, Kuunetelen tomppaa jne.


AIKAKONE. Mielenkiintoinen musiikki ja bändi. Ihania biisejä mm. Keltainen, Nti Groove jne. Tykkään Sanin Ihanasta äänestä ja koko bändistä yhdessä. Olen nähnyt LIVENÄ.


MAIJA VILKKUMAA. Arvostan Ammattitaitonen Naisrokkari-poppari, jolla on oma tyyli ja persoona, naisellisempi nykyaikana kun aiemmin. Musiikki ja hienot sanoitukset koskettavat. Ihania biisejä, 1. EI, Mun elämä, Ei saa surettaa jne. Olen nähnyt LIVENÄ.

APOCALYPTICA. 3 Suomalaista sellistiä, jotka ovat kierrelleet jo kauan maailmalla. Musiikki koskettaa ja ei tarvitse sanoja. 1.Suosikki biisi Bittersweet, Life burns.

YÖ. OLLI LINDHOLM bändin kantava voima, sanoittaja-muusikko. Yksinkertaista, Musiikki ja sanoitukset koskettavat. Kappaleet esim. Rakkaus on lumivalkoinen, Etkö unta saa ja Sano että jäät tulevat nyt ensimmäisinä mieleen.

HIM. VILLE VALO & bändi. Legenda, joka on myös valloittanut maailmalla. Kerran vuodessa keikalla Suomessa Helsingissä noin. Lahjakas musiikintekijä-artisti-lyyrikko. Musiikki koskettaa ja vaikuttaa. Biisien minun mieleisimpiä ovat mm. Join Me, Right here in my arms, and Love said no ja Funeral of hearts.

ANSSI KELA Muusikko-sanoittaja. Lahjakas ja taitava kitaransoittaja ja laulaja-lyyrikko. Biisit ja musiikki koskettavat, mm. Milla, Mikan faijan bmw, Kaksi sisarta ja Puistossa.

ISKELMÄT. YÖLINTU. JEAN S. SEMINAARIMÄEN MIESLAULAJAT…

Olen nähnyt LIVENÄ Aki Sirkesalo, Jean S, Osmos Cosmos, Kim Herold, Veeti Kallio, Irina, Hanna Pakarinen jne.

Arvostan ammattitaitoisia laulajia ja muusikoita, musiikin tekijöitä. Ääni ja musiikki vaikuttavat. Musiikki itsestään ja sanat vaikuttavat, koskettaako kappale vai ei.

Darude;SANDSTROM. MAAILMAN VALLOITTANUT Kappale 2000 luvulla ja kuuluu edelleen. Muistan vielä hyvin, kuinka katselin MTV musiikkikanavalta Monet kerrat kappaleen videon, sitä näytettiin soitettiin ja soitettiin kuukausi tolkulla. Olen  nähnyt LIVENÄ.  Hieno ja Yksinkertainen video ja Musiikki TECHNO&Dance Tanssikappale.

Kappaleesta Tehty uusi versio, joka julkaistu 2015. Nyt kesällä 2015 uusi kappale myös.


YUP. JARKKO MARTIKAINENOma tyyli&persoona, Mielenkiintoinen artisti musiikki ja sanoitukset. En ole kuunnellut vähään aikaan nyt.

KUUNTELEN JA KATSELEN MUSIIKKIA LAJISTA&TYYLISTÄ TOISEEN….

Lisäksi minulla on Kotikirjastossa ja iPodissa kasa muita artisteja ja kokoelma levyjä.

Tykkään lisäksi Neumanista, Jukka Kääriäisestä, Kari Tapiosta, Ressu Redfordista, Rasmuksesta, Antti Tuiskusta, Pentti Hietasesta, Riku NIemen orkesterista, Tanssii tähtien kanssa Bändi ja Solistit, Iiro jne.

Nämä tulivat nyt ensimmäisinä mieleen, musiikki ja sanoitukset ovat koskettaneet, liikuttanee, viihdyttäneet ja laittaneet ajattelemaan minut.

Minusta MUSIIKKI on parhainta silloin kun se jollain tasolla KOSKETTAA, joko sanoitukset, musiikki, tyyli jne.

Minä ARVOSTAN KAIKKIA MUUSIKOITA, sanoittajia ja tekstintekijöitä ja ihmisiä taustalla ja ympärillä jotka vaikuttavat, että Muusikot Tekevät&eisttävät  Uutta ja Vanhaa Musiikkia ja kiertävät, jaksavat kiertää vuositolkulla ja tekevät KEIKKOJA JA VIIHDYTTÄVÄT MEITÄ Musiikin kuuntelijoita ja katselijoita YMPÄRI SUOMEA.

KATSO ja tutki INFOA verkkosivuilta ja eri tiedostusvälineistä, MUSIIKKI mitä uutta ja missä Artistit keikkailevat.

NAUTINNOLLISIA Musiikin kuuntelelu HETKIÄ!

Musiikki on ajatonta ja Elää Ikuisesti.

HYMY.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s