KULTTUURI. MUSIIKKI. MUUSIKOT. 2015. CHISU. Taitava, lahjakas MUUSIKKO, Laulaja-lauluntekijä. MINÄ&Chisu

SUOMALAINEN&KOTIMAINEN MUSIIKKI
 

20150921_18142420150921_181457

CHISU

Chisu oikelta nimeltään Martina Sunberg, LAHJAKAS, taitava&Hieno MUUSIKKO&Artisti,  säveltää, sanoittaaa, sovittaa ja tuottaa omaa musiikkiaan ja esittämiään kappaleita. 

 

HISTORIAA

Chisun Musiikin, Ensimmäinen Julkinen esiintyminen oli TampereenSärkänniemen kummitusjunan taustamusiikki.

Ura MUUSIKKONA alkoi, elokuva komedia 2006, SOOLOILUA tunnuskappaleella, ”Mun koti ei ole täällä”. Kappale nousi Suomen Single ja lataulistan kärkeen. TYTTÖ SINÄ OLET TÄHTI 2007, elokuvan ”Pidä musta kii”, jonka esitti Näyttelijätär Pamela Tola, on Chisun sanoittama ja säveltämä.

Chisu on tehnyt musiikkia myös muille artisteille, esim. Antti Tuisku, Tarja Turunen, Laura Närhi, Jippu ja Ves-Matti Loiri.

JULKAISTUT ALBUMIT.  4 Albumia: Alkovi 2008, Vapaa ja Yksin 2009, Kun Valaistun 2011, Kun Valaistun 2.0, 2012. 

UUTTA MUSIIKKIA. UUSI ALBUMI 2.10.2015 JULKAISTAAN.

CHISU eli Martina Sunberg on PALKITTU ja ARVOSTETTU Muusikko.

 

PALKINNOT

CHISU on saanut 9 Emma palkintoa ja Teosto palkinnon, Warnermusiclive.

 http://warnermusiclive.fi/artistit/chisu/ .

2 EMMA patsasta, e-Emman ja Vuoden biisi 2009 ”Mun koti ei ole täällä”. Vuoden 2010  biisi Emman hän sai Baden Baden kappaleestaan, Vuoden Paras levy Vapaa ja Yksin ja lisäksi Vuoden tuottaja. 1. Kerta Nainen sai Vuoden tuottaja palkinnon. Ehdokkuuksia samana vuona oli 7 sarjassa. Mahtavaa.

Vuoden kotimainen Artisti 2009, Radio Gaala.

MUUVI video kilpailussa, Chisun musiikkivideo voitti Parhaana musiikkivideona 2009, Kultaisen MUUVIN. Musiikkivideo Baden Baden kappaleesta, jonka ohjasi Misko Iho. Sama video voitti myös yleisöäänestyksen. Muuvi on Suomen ääni ja kuvatallennetuottajien palkinto. Chisun levyjä on myyty  yli 200 000, 2015.

2011 Emma Gaalassa Chisu oli Vuoden Paras Naissolisti. Lisäksi Albumi, Kun Valaistun voitti Vuoden Popalbumi ja Albumi palkinnon. Julkaistu erikoispainos Kun Valaistun 2012, jonka jälkeen Chisu on ollut keikkatauolla v. 2012 lähtien.

 

NYKYAIKA 2015. AJANKOHTAISTA. TULEVAA 

HAASTATTELU TV1 UUTISET

20150921_181524

Haastattelussa Chisu kertoi Suomessa ja yhteikunnassa on Viba ja ahdistava ilmapiiri, johon kaivataan kevennystä ja”hassua musiikkia”. Uusi 2. Lokakuuta julkaistava levy, albumi on vakavampi sävyltään ja sisältää syvempiä vesiä. Chisu pyrkii yksinkertaisuuteen, mutta usein päätyy mahtipontisuuteen musiikissaan. Chisu toteaa” Kisu ei karvoistaan pääse” ja hymyilee. Tauolla hänestä on tullut äiti 2014. Chisua Jännittää, miten hänet ja musiikki otetaan vastaan, tauon jälkeen.

Chisu pohtii Kansainvälisen uran mahdollisuutta, myöhemmin. Hän on nyt 34 vuotias. Haastattelun lopuksi, Chisu toteaa Omin sanoin ”Nais Artistit ovat cooleja, vaikka ovat ryppyisempiäkin”.

20150921_181415

KATSO koko HAASTATTELU. YLE KULTTUURI 21.9.2015 Ville Vedenpää.

http://yle.fi/uutiset/ei_chisu_karvoistaan_paase__uudesta_levysta_tuli_megaspektaakkelia/8316071

 

KATSO. Tutustu ja TUTKI. KEIKAT&INFO. CHISUN Facebook.

https://www.facebook.com/chisuofficial

NÄYTTÄVÄ PALUU. Perjantai 7.8.2015  JULKAISTIIN, IHANA single.

Chisu

Minä&CHISUN MUSIIKKI

Olen aina tykännyt Chisun esittämästä ja tekemästä musiikista, hitistä Suomessa 2006 ”Mun koti ei ole täällä”, Sooloilua elokuvasta. lähtien. Rakastan elokuvia, joten Chisu ja Musiikki, tuli tutuksi Tyttö Sinä ole tähti elokuvan myötä. Yksi minun Suosikkielokuva, kotimaisista elokuvista. Tarina on hieno ja koskettava, hyvät kotimaiset Näyttelijät, musiikki ja kuvaus, elokuva kokonaisuus on erinomainen. Olen katsonut sen monta kertaa, ensin elokuvissa, sitten tv ja nyt olen myös tallettanut sen dixiboxiin.

Tyttö sinä olet tähti (2005) Poster

http://www.youtube.com/watch?v=AHbtwBmszpw

Vuosien varrella olen seurannut Chisun Musiikkia, uraa julkisten tiedotusvälineiden kautta ja tietenkin katsomalla Emma pallkinto gaalan. Suomessa Chisu on suosittu ja pidetty Artisti mielestäni. Yksinkertainen musiikki, kiva ääni ja hienot, koskettavat sanat viehättävät minua ja uskon että monia muitakin musiikin kuuntelijoita. Chisun Musiikista on tullut, monia hittejä mm. Mun koti ei ole täällä, Kolmas pyörä, Sama nainen…

Uudelta tulevalta levyltä, VIIMEISIN Single, IHANA on aivan Ihana. Tykkään&NAUTIN. 10Musiikki, sanat ja laulu ääni&esitys. Heti kun sen kuulin, kertosäe jäi mieleeni ja ihastutti. Aina kun kappaleen kuulen, se saa minut Hymyilemään, hyvälle tuulelle ja laulamaa….IHA-NAAAAA. Hymy.

Kaunis Kiitos Chisu, että palaat takaisin viihdyttämään ja ihastuttamaan meitä Musiikin kuuntelijoita, katselijoita ja musiikkia seuraavia, musiikista nauttivia ihmisiä. 

Chisu Olet IHANA. Hienosti ja kivasti se menee, paluusi keikoille. Turha jännnittää, me musiikin kuuntelijat tuemme ja kannustamme Sinua. Odotan innolla Tulevaa Esiintymistäsi RadioNovalla ja levyäsi 2.10.2015….Hymy.

 

OLEN NÄHNYT CHISUN LIVENÄ 2015, Tykkäsin. Lauloin ja tanssin mukana. IHANAA. Koti Musikkiikirjastossa on myös 2 CD levyä.

RadioNOVA

ESIMAKUA pääsemme kuulemaan RADIONOVAN Kautta 2.10.2015.

http://www.radionova.fi/ajankohtaista/uutiset/Tulossa-Novassa–Suuri-ja-ihana-Chisu-paiva–35581.html

SUOSITTELEN Lämpimästi kuuntelemaan, katselemaan ja seuraamaan, kannattamaan Artisteja&Muusikoita, käymällä keikoilla ja ostamalla levyjä, musiikkia. 

ARVOSTAN Muusikoita, kotimaassa ja ulkomailla. Erilaiset Muusikot, Artistit&Taitelijat, vuodesta toiseeen, jaksavat ja Innostuvat tekemän Musiikkia, Uutta musiikka, Esiintyä, viihdyttää, Keikkailla, antaa haastatteluja jne. ja luoda aina jotain uutta meille Musiikin kuuntelijoille, katselijoille ja Suraaville. MUSIIKILLE KIITOS.

ENJOY LIFE…Simple is BEST. 

MUSIC is LIFE…ENJOY&LoVe EveryDay. SMILE

Tekijä: HXSTYLE.net

LIFE Style&Muoti BLOG...HXSTYLE.net HEINIS Day by Day LIVING&ENJOY Life... Hope&Carpe Diem...SMILE

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: