KULTTUURI. ELOKUVAT. NEWS/UUTUUDET. AJANKOHTAISTA. MAAILMA. FESTIVAL DE CANNES/ CANNES FILMIFESTIVAALI VOITTAJA ELOKUVA 2015…. ja SUOMI, KOTIMAA. Minä&Elokuvat ja ARVOSTELUT. SUOSIKIT. LIFESTYLEBLOG&FASHION HXS HXSTYLE.net

ELOKUVA MAAILMA. KOTIMAA. MAAILMA.  2/2

26 ja 27. Lokakuu 2015

MINÄ&ELOKUVAT. MINUN ARVOSTELUT&SUOSIKIT.

AJANKOHTAISTA. MAAILMA. KOTIMAA. 

MAAILMA.

CANNES MoviesFESTIVALS 2015. NEWS Trends. 14 -24.5. cannes-festivals.com YLE.fi Vogue.com:

68. Cannes Filmfestival. CLASSIC&History. WORLD MOVIE. STARS. Famous. Swedish Actress Ingrid Bergman.
Kuvat ja INFO festival-cannes.com

KATSO Minun aiemmat BLOGI kirjoitukset kevät 2015

Minä SEURAAN ELOKUVA Uutisia, Trendejä, Festivaaleja ja palkintoja. Rakastan ja Nautin Hienoista Tarinoista ja Elokuvista. HYMY. 

SUOSITTELEN LÄMPIMÄSTI  KATSOMAAN Erilaisia Elokuvia ja Käymään Elokuvissa.

INFO CANNES FESTIVALS 2015.

http://www.festival-cannes.com/en.html

Jacques Audiard © FDC / M. Petit
Fesival of CANNES -15 VINNER, Jagues AUDIARD. GOLDEN PALM 2015 DHEEPAN, Best Movie. INFO Festival-cannes.com
Équipe du film © AFP / AC Poujoulat
DHEEPHAN Movie GOLDEN PALM 2015 VINNER. CANNES FILMFESTIVALS. Photos Director and actors. filmfestivals-cannes.com

Dheepan_1080

20151024_174711 - Editedf919d477b7b4d761e6fc09279aa49986   dbb18863f0904dffa0c12c44a7cb9d30 (1)

DHEEPAN. CANNES FILMIFESTIVAALIEN 2015 VOITTAJA, PARAS ELOKUVA

Voitti Maailmalla ARVOSTETUN JA TUNNETUN GOLDEN PALM PALKINNON toukokuussa 2015. Elokuvan ohjaaja Jacques Audiard. 

      

Kuvat finkino.fi

AJANKOHTAINEN AIHE MAAILMATILANNE JA PAKOLAISET

Elokuva käsittelee ja antaa näkökulman ajankohtaiselle aiheelle MAAILMA, PAKOLAISET, SODAT JA IHMISEN ELÄMÄ JA SELVIYTYMINEN KAAOKSEN KESKELLÄ.

Tapahtumat alkavat SriLankasta, sekasertoinen tilanne, tamilisissit ovat romahtaneet, pakko keksiä keino, jolla selviää Elämässä Eteenpäin ja pääsee turvaan ulkomaille, jossa on rauhallisempi yhteiskunnallinen tilanne ja Turvallista jatkaa Elämän arvoista Elämää eteenpäin. Ajankohtaisen, Koskettavan  ja erilaisen elokuvan päähenkilöinä ova orpotyttö Illayaah, Nuori nainen Yalini ja Tamilisissi soturi Dhepan. Nämä kolme eivät tunne toisiaan, mutta keksivät keinoin selvitytyä ja päästä Pakolaispyrokratian läpi, ulkomaille turvaan, muodostamalla perheen.

Uusi Elämä alkaa Ranskassa kerrostalolähiössä. Aikuiset Dheepan saa työtä talonmiehenä ja Yalini sairaan miehen avustajana ja Illyaah yrittää sopeutua, oppia uutta kieltä  ja käydä koulua. Mielenkiintoinen ja Hieno elokuva sisältää erikoisia ja hienoja yksityiskohtia, jotka pysäyttävät katsojan miettimään ja ajattelemaan asioita Pakolaistilannetta, sotaa ja ammuskelua, monelta puolelta ja kannalta. Esim. Ykistyiskohtana hienoa lähikuvaa Norsusta. Musiikilla korostetanaan vaikuttavia ja koskettavia elämänkohtaloita, pahoja ja surullsia muistoja, jotka saavat ihmismielen välillä valtaansa. Lopulta aika, muuttunut elämäntilanne ja Turvallinen Elämä ja ympäristö, auttavat Ihmisiä selvitytymään ja oppimaan elämään muistojensa kanssa.

Dheepan on Hieno, taiteellinen ja erilainen elokuva johon on totuttu, mutta kokonaisuutta ajatellen hienosti rakennettu ja Hieno Tarina, MAAILMASTA, ELÄMÄSTÄ, PAKOLAISUUDESTA, PAHASTA JA HYVÄSTÄ.

Suosittelen Elokuvaa Katsojille, jotka haluavat Ajatella ja Elää Elämää, Rikkaasti, Suvaitsevaisesti, Empaattisesti ja Välittämällä, Arvostamalla Elämää ja Erilaisuutta, erilaisia Yksilöitä Yhteiskunnassa ja kaikilla tasoilla, elämän surut ja murheet, yhteiskunnallinen tilanne ja ympäristö, joka vaikuttaa ihmiseen ja elämään. Kaikkien Ihmisten toive ympäri Maailmaa on elää Elämää Turvallisessa Yhteiskunnassa, ilman että, tarviaa pelätä arki elämssä, väkivaltaa ja kuolemaa. Onneksi Elämässä Aina on Toivoa paremmasta Huomisesta ja tulevaisuudesta, jos on valmis tekemeään yhteistyötä, parhaansa ja kaikkensa, Paremman tulevaisuuden eteen. Saavuuttaakseen, Elämisen Arvoisen ja Onnellisen Elämän.

ELOKUVA on vaikuttava,koskettava ja Hieno tarina.

Minä Katselin, Ajattelin, Ihmettelin, Tykkäsin&NAUTIN, paljon ajattelemisen aiheita antavasta Hienosta&Kiehtovasta Elokuvasta&Tarinasta, joka on Kultaisen Palmun, Parhaan Elokuvan Maailmassa -15 palkintonsa ansainnut. HYMY 

KOTIMAA…SuomiFINLAND

fd52ceef29259c142d787b6e063b6a44

AINA AJANKOHTAINEN JA TÄRKEÄ AIHE ELÄMÄ, PERHE, ÄITI JA ÄITIYS

ÄIDIN TOIVE on  Miesten vuoron Jonas Berghållin ohjaama, Kotimainen dokumenttielokuva erilaisista Äideistä. 10 Äidin tarinaa, elämänkohtaloista ja Elämästä ympäri maailmaa. 

Kuvat finkino.fi

ÄITI JA PERHE, ON TÄRKEÄ JA ARVOKAS ASIA ELÄMÄSSÄ. Elämässä ratkaisevana tekijänä on Äidin Läsnäolo tai äidin puute, joka vaikuttaa omaan elämään ja kohtaloon.

ÄITIYS ON ELÄMÄN MITTAINEN MATKA JA TARINA. Äidin ja Elämän Matka, sisältää erilaisia tapahtumia, hyviä ja huonoja asioita, joihin ei voi itse aina vaikuttaa ja tapahtumia ei voi ennustaa, eikä tietää etukäteen, Elämä, matka johdattaa ja Kohtalo määrää.

Elokuvan aloitus on hieno ja koskettava. Ohjaaja Joonaksen oma kokemus, Omasta Rakkaasta Äidistä ja Elämän ennalta arvaamattomuudesta, elämästä, kuolemasta ja toivosta. Minun mielestä Tärkeä merkitys Elämässä on elämän omat kokemukset, joiden seurauksena Arvostaa asioita eritavalla, ymmärtää ja ajattelee asiota ja Elämää syvällisemmin, eripuolita ja Empaattisesti ja välittäen, kuin ilman omia kokemuksia elämän huonoista ja hyvistä asioista.

Dokumentti Äideistä, sisältää hienoja erilaisia tarionoita ympäri maailmaa ja antaa Hienon kuvaksen, ÄITIYDESTÄ ja erilaisista äideistä, elämäntilanteista ja kohtaloista. Äitin osuus, esikuva ja läsnäolo, auttaminen ja tukeminen on merkittävä, jokaisen Lapsen ja etenkin tytön omassa elämässä. Kuka saa ymmärrystä, hulenpito, tukea ja apua ja kuka ei?

ELÄMÄN TOSI ASIA. ELÄMÄ EI OLE TASA-ARVOINEN, omia vanhempiaan, perhettä jne. tai Äitiään ei voi valita. Minun mielestäni On Elettävä, sopeuduttava ja selvittävä omin avuin, jos ei Äidin, perheen tukea ja apua ole käytettävissä.

Minusta Elokuvassa hienosti oli esitetty erilaisia, Nykyaiaikaisia ja HYVÄ ÄITI, kuvaa.

Suuri merkitys on missä päin maailmaa asut ja minkälainen elinympäristö  ja kulttuuri ovat. Meillä Euroopassa, Nykyisin on tasapainoteltava Työssäkäynnin, kodin ja perheen välillä. NaisAstronautin elämä kertoo hienosti, kuinka voi toteuttaa Työn kautta itseään ja silti elää perhe elämää, pitäen yhteyttä perheeseen nykyisen teknologian avulla vaikka avaruudesta ja Hienosti lennellen.

Yksi äideistä on Selviytyjä, eronnut ja yksinhuoltaja, kahdelle lapselle. Äidin oli valittava, Kulttuuurin vaikutus, tyytyäkkö kohtaloonsa, vai pakosti erottava ja selviydyttävä Yksin, kahden lapsen kanssa. Selviytyjä ja Hieno Äiti valitsi, paremman ja jälkimmäisen vaihtoehdon. On opetellut selviytymaaän arjesta ja elämästä yksin, etsinyt, keksinyt erilaisia keinoja selviytyä ja huolehtia itsestään ja lapsistaan.

Minun Mielestä Tärkein Asia on Arvostaa Elämää ja Äitiyttä, Rakastaa, Nauttia ja huolehtia Lapsistaan, jos niitä on siunautunut ja Onnistunut omia saamaan. Kuten jo aiemmin todettiin…ÄITIYS ON ELÄMÄNMITTAINEN TARINA JA MATKA. 

TOSI ASIA ELÄMÄSSÄ. ÄITIYS ON LAHJA. Lapsi on arvokas, Lahja. Kaikki eivät voi saada biologisesti omia lapsia. Elämä ei ole tasa-arvoista ja asiohin Ei voi aina itse vaikuttaa. Yksi TÄRKEÄ AIHE Dokumentissa on mm. käsitellään myös, nykyaiaikaista Lapsettomuutta ja vaikeutta saada oma lapsi.

ARVOSTAN KAIKKIA ÄITEJÄ. ÄITIYS JA MAAILMA on muuttunut vuosikymmenien ja Yhteiskunnan kehityksen myötä. Omassa lapsuudessani Kotiäitejä arvostettiin, Lapset ja Koti hoidettiin itse. Nykyaikaisessa Yhteiskunnssa, työssäkäyvät äidit ovat yleisiä, Lapset viedään hoitoon ja päiväkotiin ja Kotia hoidetaan monella eri tavalla. Minusta on hyvä kun Perinteitä Kunnioitetaan ja Arvostetaan, mutta pitää osata hyväksyä ja sopeutua, yhteiskunnan ja ympäristön muutoksille ja kehitykselle eteenpäin. Minäkin Olen Aina Huolissaan oleva, Välittävä ja Rakastava Äiti. Minullakin on ollut erittäin Tärkeä&Rakas Äiti, joka on jo kuollut. ÄITI, Rakkaat Muistot, Elämän Arvot&Arvostukset, Yksilö, Ihminen&Perhe on 1, Perinteitä Kunnioittaen, Ohjeet, opit&neuvot, niin hyvässä kuin pahassa, Elävät Ikuisesti. HYMY

ÄIDIT, Perheet ja Elämä, Kohtalot Kotimaassa ja Maailmalla voivat olla erilaisia, jokainen tutustuu, tutkii, ottaa selvää, oppii ja lopulta löytää ja tietää oman tyylinsä ja tapansa olla HYVÄ ÄITI, joka on kaikkien Lapsiaan ja Elämää Arvostavan ja Rakastavan Äidin tavoite Elämässä.

LAPSI ON RakasLAHJA&TÄRKEÄ ja Äiti Ajattelee Lapsen parasta. RAKKAUTTA&RAJOJA….

KATSO ELOKUVIA. Aiempi esittely sivu tai INFO ELOKUVATEATTERIT. 

http://www.finnkino.fi/home/

f9b823eaff1fe3c5d8f9e4b57265e285

5e51cfe9cdca4150877b3df6a2b106a7 (1)      4893551596e4f8ae21ad7f1c4f3f54be

f75daee3afe5679b4e4a0d8e80173bcf   5a0bf12c1a906091bfd250ab7737389c 3b94e7b21bac8760e6d4dc31b0a93264     f374cfadbf39a6bd12b1e39ee002f2e5 6ae0bef29548e160d8a470a95e9fa6ff 4c1ba4e379cbadf46fcb5c335008377e

4308111de2e239091733ee68c0f23f79

Niinkuin Elokuvat….KUVAT MYÖS KERTOVAT TARINOITA….ENEMMÄN KUIN TUHAT SANAA….

TYKKÄÄN&NAUTIN. Hymy 

Tekijä: HXSTYLE.net

LIFE Style&Muoti BLOG...HXSTYLE.net HEINIS Day by Day LIVING&ENJOY Life... Hope&Carpe Diem...SMILE

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: