KOTI. SISUSTUS. JOULUN 2015 VALMISTELUJA. MINÄ&MINUN TYYLI

JOULU, KOTI SISUSTUS, KOTI SISUSTUS MinunTYYLI, SISUSUTUS

20151113_221422 - Edited      20151109_161207 - Edited

Minä Rakastan&Nautin Joulun suunnittelusta, valmisteluista, ostoksista ja leipomisesta ja ruan valmisteluista. Koko IHANA Joulun aika…ennen ja jälkeen. Katselen ja keräilen vinkkejä, ideoita. Mitä uutta on tullut ja mietin mitä tarvitsen uutta ja mitä on vanhaa jo vuosien varrella kertynyt.

Aloitin Joulun Suunnittelun ja valmistelun jo. Ensiksi katson ja tutkin Trendejä&Uuttuuksia. Aloitan Joulu Suklaiden ja karkkien ostoksilla, uusi impukuppi Lumitähti valo ja sisävalojen asennuksesta ja hankkimisista. UUSI Verhokappa, käyttämätön VALLILA Design Hehku, odottaa laittamista Jouluksi keittiöön.

JOULU&JUHLAPÖYDÄN KATTAUS.

PÖYTÄLIINTA, TABLETIT JA KAITALIINAT. KYNTTILÄT&KUKAT. 

Erilaisista myymälöistä ja kaupoista löytyy, jokaiselle jotakin, on erilaisia värejä ja malleja. Trendeinä&Väreinä Aina joulun alla ja aikana on Punainen, Valkoinen, Kulta ja Hopea.

VALOT JA KYNTTILÄT

Yksinkertainen on mielestäni Kaunista ja Tyylikästä. En itse tykkää Amerikkalaistyylistä, laittaa talo ja talon ympäristö täyteen erilaisia valoja,hahmoja ja musiikkia. Maku asioita. Rakastan&Nautin sisustaa ja poltella kotona erilaisia ja kokoisia kynttilöitä. Kynttilöitä pitää vielä katso mitä on ja mitä tarvitsee, kun niitä menee paljon syksyn ja joulun aikana.

JOULU JA SISUSTUSVALOT

MINUN VANHAT  (kuvassa yläpuolella) JA UUDET VALOT

77a6c807730a9c247225594ca9691806 (1)

ERILAISET JA ERIKOKOISET TÄHDET OVAT NYT UUTTA&TRENDIKÄSTÄ

Tähti on myös Vanha ja perinteinen Joulukoriste. Nyt on uudet kuosit,värit ja mallit. Minäkin otin kaupasta kokeeksi yhden pöytälampun ja yhden riippuvan lampun. Vielä pitää ostaa toinen riippuva lamppu ja 2 tähteä. Tähtiä löytyy kaupoista, monenen kokoisia ja värisiä.

HUOM. Riippuva TÄHTI. Tarvitset, johdon, lampun ja tähden. Muista ostaa myös sopivat lamput.

UUDET PALLOT. SISUSTUSVALOSARJA 

Nämäkin Pallovalosarja ovat Trendikkäitä, myös muita muotoja on kaupoissa tarjolla. Minäkin Innostuin ostamaan, valkoinen-harmaa väriset pallot 8 kpl. Toimivat myös pattereilla. Testattu on jo, Kivan näköiset ovat olohuoneessa.

Kaunis&Tyylikäs UUSI TORNI

Muistuttaa mielestäni vähän kuin lunta, jäätä. Minulle uusi IDA, olen näitä katsellut jo monessa paikkaa esillä. Kaupoista löytyy monenkokkoisia. Olen ostanut pienen jo ja kokellut käytössä ja ostan vielä toisen isomman.

HUOM. Toimivat pattereilla. Muista ostaa  erikokoisia pattereita, niitäkin menee syksyn ja Joulun aikana.

Lisäksi minulla on vielä vanhoja lamppuja, kuusenlamput ja pöytäkynttelikkö. Ulkovaloja. Nyt Valot riittävät moniksi vuosiksi eteenpäin.

KYNTTILÄT. KYNTTILÄ Lautaset&alustat, kupit ja jalat. 

outdoor lighting on patio...just use old glass pickle, spaghetti, etc. jars   Godmorgon 2:a advent. Julpyntandet går sakta framåt och jag är väl färdig lagom...

Possible centerpiece   Glitter Icicle Candle Holders. Pretty for winter, even Christmas.

diy-candle-wedding-centerpieceBalmuir croco leather tray displayed at Fabulousthings blog. www.balmuir.com

KYNTTILÄT JA KUKAT OSA SISTUSTUSTA&MINUN TYYLIÄ

Minä Rakastan ja Nautin Kyntilöistä, niiden valosta ja erilaisista muodoista. Minulla on AINA Kotona&Sisustuksessa ympärivuoden erilaisia kynttilöitä ja poltan niitä ahkerasti, sisällä ja ulkona.

Esittelen nyt osan Kynttilöistä, kynttiläkupeita ja astelmista…. Ihanista&omista suurista valikoimistani Minun Kotonani&Tyyliäni.

Cute centerpiece!MySTYLE. Home&DECORATE. Simple&beauty. ENJOY&LoVe. SMILE: Simple clean lines together with touches of Olive Branches, come together to form a stunning dining table       KIppis&Onnea, Hyvää Tulevalle kaikki Isät&Isoo-Isät! NAM&Herkullista. Hyvä&terveelline Ruoka ja Juoma on NAUTINTO ELÄMÄSSÄ. Yksinkertaista ja Kaunista Juhlapöytä ja Kattaus. Pöydän voi kattaa vaihdellen mm. Värejä, kausia hyödyntäen, pöytäliinoja servettjä ja kukkia, kynttilöitä. TYKKÄÄN. ILO SILMILLE. Sinä? SUOSITTELEN LÄMPIMÄSTI. HYMY Vielä Huomiseen....JÄLKIRUOKA KAHVIT. Sokeriton, kananmunaton. Reseptiä katsottu 1 kertaa. Reseptin tekijä: Heininkokkausta.: Valokuva008120151118_195323 - Edited

HOME Decorate. MySTYLE. Beauty&SIMPLE. LoVe&ENJOY FLOWERS.U? EveryDAY. SmileHomeDECORATE. Simple&BEAUTY ROSES. HYVÄNTEKEVÄISYYS Kampanja. Like&SUPPORT. Roosanauha.fi

DESIGN IITTALA.ARABIA. Kastehelmi.CandleLights HOMEDecorate. Like&ENJOY. iittala.fi

20151118_194621 - Edited   20151118_202225 - Edited

20151118_195147 - Edited

ULKONA

 MySTYLE HomeDECORATE. Colourful AUTUM. Like&ENJOY. SMILE

Tykkään ja Arvostan Itse Tehtyä ja Käden taitoja. Rakas Ystäväni teki minulle, Syksyksi ja Talveksi Kauniin Kanerva Kranssin, joka on minulla ulkona. Sisälle tarviasin vielä Kauniin Pienen, Vihreän ja kukkaisen Kranssin. Tykkään Yksinkeraisista, Kauniista ja Pienistä erilaisista Kransseista. Sydämen Muotoinen olisi aivan Täydellisen Ihana, Koristeena myös. Kranssit säilyvät myös vuosia. Minulla on ulko-oveen useita erialisia Jouluisia Kransseja.

MyWeekend Style. Home DECORATE...LIGHTS ENJOY&Like. U?  MySTYLE HOME&DECORATE. LoVe&ENJOY. Lights&Flowers. SMILE

Simple&BEAUTY. NEW HOMEDecorate MESelfMADE. LikeENJOY. Smile. U? Beauty&NICE. HOMEDecorate MESelfmade colour&style. LikeENJOY. Smile. U?

NEW HomeDECORTAE. BEAUTY&Simple. CANDLES. SMILE

HIEKKA ja KYNTTILÄ ASETELMAT TRENDIKKÄITÄ

SISÄLLÄ JA ULKONA

Kaikki Nämä kynttilä kupit, lasit ja Asetelmat, Olen tehnyt itse.

Katselen ja tutkin Trendejä&Uutuuksia Sisustutus ja askartelu Ideoita. Nämä ovat Yksinkertaisia ja kauniita minun mielestä. Olen käyttänyt vanhoja, kierrättettyjä lasipulloja ja purkkeja. Lisäksi olen Suunnitellut, maalannut, liimannut useita kertoja jne.

BEAUTY. Nice. RECYGLING Glass.  SelfMADE. Like. U?    BEAUTY. Simple. SelfMADE Light HOME Outside GARDEN. Like.

NEW Lights and Candles Garden. Nice. Like. U?Nice&Pretty. Outsidedoor.

IMG_3657

Toivotan Kaikille Nautinnollista ja Rauhallista Joulun valmistelujen ja Joulun Aikaa. Vanha Kansan viisaus, pitää paikkansa ”Hyvin Suunniteltu, on jo puoliksi tehty”. Minä noudatan ja pidän hyvänä Arjen, menojen ja kiireiden organisoinnissa vanhaa viistautta. Minä Teen Listoja ja suunnittelen päivä, viikon ja Joulun tekemiset, ruoka&juoma, sisutus asiat ja ostokset hyvissä ajoin. Näin voin Nauttia myös Joulun valmisteluista, ilman turhaa stressiä ja kiirettä.

NAUTIN&TYKKÄÄN Ihmeellisestä, Ihanasta ja Rakkaasta Jouluna ajasta.

Toivon vielä Kaunista ja Valkoista Joulua. Muistakaa Lähimmäisiänne, Rauhaa, Valoa&Iloa Jouluun!

HYMY 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s