MINÄ, TYYLI&MUOTI 1/ KESÄ 2016

IMG_20160812_093130

KESÄ 2016. ALKU SYKSY. MUOTI&MINÄ

cropped-2016-08-10-12-53-13.jpg

VOGUE UUTUUDET&TRENDIT…Photos

TYYLIN&VAATEKAPIN PERUSVÄRIT

Kaunista, Yksinkertaista ja Tyylikästä, kuten KLASSIKKO MUOTI DESIGN CHANEL, perustaja oli Maailman Kuulisa Coco Chanel.

2016 MUOTIMAAILMAN 1.&LUXUSTA…

CHANELL DESIGN

Minun TYYLI Yksinkertaista, Kaunista ja Tyylikästä

3. HYVÄÄ VINKKIÄ

Minun Tyyli niin Muodissa, kuin Kotona Sistuksessa on muotoutunut Vuosien, Omien kokeilujen ja kokemuksien varrella. Seuraan, tykkään ja Ihailen muutamia Tyylitaitureita, Suunnittelijoita, Tyylikkäitä pukeutujia, Maailman tähtiä jne. niin Klassikkoja kuin Uusia ja MUOTI MAAILMAN HUIPPUJA. KATSO aiemmat tekstit…

Tutustun, Tutkin ja VALITSEN MUOTIMAAILMA TRENDEISTÄ&UUTUUKSIST, Oman maun, mieltymysten ja Tyylin mukaan. EN Osta kaikkea, Muodikasta ja Trendikästä. Esim. NYT Kesällä -16, Muodissa eläinkuosit, Safarin vihreä ja eriliset vihreät, vajaamittaiset ja repaleiset, myös lahkeiltaan farkut… EN Tykännyt, en ostanut itselleni vaikka MUOTI TOP.

Minusta on hyvä, 1. Perustaa Vaate ja Asuste hankinnat Tiettyihin perusväreihin. Esim. AINA TYYLIKKÄÄT, AJATTOMAT PERUSVÄRIT, Musta, Valkoinen ja Punainen. Näistä Perusväreistä on Runsaasti, erilaisia sävyvaihtehtoja, joista Jokainen voi valita Omaan Makuun&Tyyliin sopivimmat. SESONKIEN MUKAAN tulee UUTTA&TRENDIKÄSTÄ, Malli, Kuosi ja Värivaihtoehtoja jne. Yleensä Vaaleampia, värikkäimpiä ja Kirkkaimpia Värejä KEVÄT/KESÄ ja Tummempia värejä SYKSY/TALVI SESONKEIHIN.

MINÄ SUOSITTELEN ja Tykkään Mukavista, Tyylikkäistä ja Kivan Näköisistä Arkivaatteista, joita pääasiassa käytän. TYKKÄÄN VAIHTELUSTA ja Pukeudun Omien Fiiliksien mukaan. Viikonloppuisin ja Juhlien aikaan mm. voi Pukeutua Paremmin, Kauniimmin ja Näytttävämmin. En suosi eritysesti mitään merkkiä, vaan Mallit, Tyyli ja Värit Houkuttelevat ja saavat minut Ensin Ihastumaan ja Parhaassa tapauksessa myös Ostamaan, ko. Tuotteen.

 

ARVOSTA ITSEÄSI&OMA VARTALOTYYPPI?

HARVA Meistä Tavallisista NAISISTA tai TYTÖISTÄ on MALLI ja IHANNE VARTALOINEN. Langanlaiha, mutta muotoja pitä olla Muoti Maailmassa. IHANNE 90 rinta, 80 vyötärö ja 90 lantio, ns. TIIMALASI VARTALO. Maailmalla ja Meillä Suomessakin, Vartaloa parannellaan ja korjataan erilaisilla Kauneusleikkauksilla ja Botoxeilla, esim. Silikonirinnat. MINÄKIN OLEN Muodokas vartaloltani, ilman mitään Korjauksia. HYVÄKSYN ja Arvostan Itseäni ja Vartaloani, Hyvät ja Huonot puolet kuten Kaikilla Ihmisissä. Täydellistä Ei saa ilman Lrikkauksia, ja onko sittenkään Täydellinwn tai tyytyväinen?  Kaikki Muoti Trendit eivät sovi Muodokkalle Vartalolle, kaikille Vartalotyypeille esim. napapaidat ja housutkin ovat vaikeimpia löytää sopivat Itselle, vartalolle ja vielä Malli&Tyylimakuun.

2. Olen Vuosien varrella oppinut, kokeilujen, kokemuksen ja harmituksien myötä, että JOS Löydän, Tutkin ja Kokeilen Myymälässä, joka MIELLYTTÄÄ Minun SILMIÄNI, TYYLIÄNI&MAKUANI, ja SOPII MINUN VARTALOLLE, Olen VAATIVA ESTEETIKKO…Se ON PAKKO SAADA ja pitää ostaa, ettei jää Harmittamaan jälkikäteen MIKSI EI ostanut, kun oli tilaisuus. AINA EI edes löydä Itselle Sopivia Malleja, Värejä ja Mitä Milloinkin Etsii ja Tarvitsee.

Siksi 3. SUOSITUS KATSELE, tutustu ja Tutki AINA Myymälöissä käydessä ja Verkkosivuja selatessa jne. Mitä on nyt, Uutta ja Tulossa? Olen Tehnyt Monta Kertaa, Parhaimpia&IHANAMPIA ns. LÖYTÖJÄ, kun en Etsi mitään, vaan vain Katselen Tarjolla olevia Vaatteita, Asusteita…Meikkejä, jne.

Kuvassa MINUN PERSUVÄRI, Malleja ja Trendikkäät Kengät.

MINÄ KULUTTAJANA

OLEN TUTKIVA, HARKITSEVA, SUUNNITTELEVA ja VAATIVA KULUTTAJA OSTAJA…AINA Ostoksia tekiessäni, oli sitten Kyseessä MUOTI&Asusteet, RUOKA, Huonekalut&SISUSTUS jne. HARVOIN Sattuu Minulle VIRHE OSTOKSIA tai esim.Vaatteita jää kaappiin käyttämättä. MITEN SINÄ?

TOISEKSI Ostan myös useamman samanlaisen, Käytän Samoja kauppoja, malleja ja merkkejä. HARMIKSENI Valmistajat myös lopettavat Hyviä malleja, värejä jne. Esimerkiski Ihmettelin Eri Myymälöissä käydessäni, MIKSI PERUS Alushousuja Mustia on niin vaikea löytää? TARJOLLA Sesonkien Riemunkirjavia Vaihtoehtoja, kuosit ja värit, Eivät Minua miellytä. OSTAN yleensä Perusvärejä ja malleja, joissa on jotakin Kivoja, Nättejä ja Tyylikkäitä Yksityiskohtia. ALUSVAATTEISSA Esim. En tykkää ALUSHOUSUISSA Stringeistä, enkä Maksi, vaan siltä väliltä, onko se jossain Midi vai Mikä? Käytän Kyllä silloin tällöin myös Stringejä ja Shortsimallisia Alus-ja/tai Yöhousuja.

 

MUOTIMAILMA KUVAT VS. TODELLINEN ARKI

Minä näin Kauan Muotimaailmaa seuranneena, myös mm. Monia Muotinäytöksiä nähneenä, Muotikaupoissa ja MUOTINÄYTÖKSEN Kullissien takana työskennellyt voin todeta…KAUNIITA, Tyylikkäitä ja Hienoja KUVIA saa…Kun käyttää mm. Aikaa, Rahaa ja Ammattitaitoa. Yleensä Muotimaailman Huipulla, käytetään mm. ERILAISIA AMMATTILAISIA, KUVAAJIA MEIKKAAJIA, KAMPAAJIA JA STYLISTEJÄ…Lisäksi Kuvia vielä käsitellään ja muokataan, ennen julkaisua.

Minunkin Kuvista näkee Huomattavan eron…

UUDET KUVAT ovat Ammattitaitoisen Kuvaajan ottamat, tein itse Meikin ja valitsin vaatteet, eli Stylasin Oman Tyylin, kuten yleensä. Aiemmat ja myös jatkossa kuvia on myös Itse ottamia, SELFIEITÄ. Edellen Opettelen Selfien ottamista, myös Kepinavulla, Olen kyllä kehittynyt Vai mitä? Mielestäni Tarvitsen kuitenkin vielä harjoitusta, eli Ottamalla vaan lisää kuvia Oppii ja saa Parempi kuvia jatkossa.

 

NYT on Loppu KESÄ ja Alkava SYKSY SESONKI 2016…

Kuumeisesti MUOTI Suunnittelijat, DESIGN Talot Ajattelevat&SUUNNITTELEVAT jo seraavia Sesonkeja, noin 1 vuosi etukäteen. MYYMÄLÖISSÄ, Mallit ja Valikoimat Vaihtuvat, pikkuhiljaa SYKSY/TALVI VAATTEISIIN, ASUSTEISIIN.

Minäkin olen jo Katsellut, Tutustunut ja Tutkinut Lehdistä, Verkkosivuilta ja Myymälöissä käydessäni Mitä Uuuta&Trendikästä on MUOTI SYKSY-16 Esillä ja tarjolla?

 

KIEHTOVA MUOTI MAAILMA…

MITEN SINÄ Suhtaudut MUOTIIN? Minkälainen KULUTTAJA OLET?

Tykkäätkö Shoppailla, kuten Yleensä Me Naiset ja Tytöt?

Tästä jatketaan nyt Kuvilla, jotka kuvaavat Minun Persoonallista ja Omaa Tyyliä Parhaiten…

ENSIN NYT LOPPU KESÄ ja Seuraavaksi TULEVA… ALKU SYKSY 2016.

 

 

 

Tekijä: HXSTYLE.net

LIFE Style&Muoti BLOG...HXSTYLE.net HEINIS Day by Day LIVING&ENJOY Life... Hope&Carpe Diem...SMILE

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: