FASHION/MUOTI HXSTYLE.net HEINIS ASUT, VAATTEET& ASUSTEET. 1/3 Ammattikuvaaja KUVAT, VALOKUVAT SYKSY 20.10.2016. Suosittu yli 63 krt. SUOSIKKI. FASHIONBLOG&Lifestyle

kuva_084

kuva_074

ASUSTEET&MINÄ

Minä Rakastan ja nautin erilaisista ASUSTEISTA, koruja, huiveja, hattuja, kenkiä, laukkuja jne…ympäri vuoden. VAIHTELEN ASUSTEITA Viikottain ja SESONKIEN MUKAAN.

kuva_038

kuva_075

SUOSIKKI HATTU…Musta Huopa HATTU

cropped-kuva_295.jpgNeule PASKERI

cropped-kuva_276.jpg

KÄYTÄN&TYKKÄÄN erilaisista HUIVEISTA, tuubi ja neulehuiveja, kuten kuvassa.

LISÄKSI kangas-, pitsi huiveja, pitkiä, isoja ja pieniä, kaikkia siitä välistä.HUIVEJA YMPÄRI VUODEN. Päässä, kaulassa, Hartioilla, jne…

HATUT&HUIVIT, KORUT, LAUKUT&KENGÄT SYKSY/TALVI

SELFIEITÄ…Itse ottamia kuvia. Muut ovat Ammattikuvaajien ottamia valokuvia.

cropped-img_20161007_210538.jpg
SELFIE Onnistunut….HOPEA ja KIMALLUKSET ovat minun juttuja. Vanha Hopeahuivi, IHANA käytän jatkuvasti.

cropped-kuva_158.jpg

TRENDIKKÄÄT, IHANAT JAKUT

Tässä kuvassa pitempi jakku, ei kiinnitystä. Tykkään, musta-valkoinen ja yksinkertainen kuviokangas. Minulla on myös Lyhyempi jakku, samantapainen.

TUNIKAT ovat myös Minun TYYLIÄ&juttuja, joko trikoisena tai kankaisena, kuten kuvassa. Nyt Syksymmällä myös, NEULETUNIKAT Tykkään. Vanha kankainen ja IHANA KIETAISUMALLI TUNIKA, jota käytän myös edelleen. Pidän vaatteita, jotka ovat vanhoja ja joista tykkään ns. VINTAGEA. En välitä merkeistä tai kuinka vanhoja vaatteet, asusteet ovat. Pääasia minulle on että, Tykkään, nautin ja viihdyn vaatteissa, asusteissa.

cropped-kuva_130.jpg

NAHKA ja MINÄ

TRENDIKÄS NAHKAJAKKU

Minä tykkään Nahka ja tekonahka ja -turkiksista.

Kuten olen jo aiemmin kertonut minulla on monta Nahka-tai tekonahka takkia, vaatetta Vaatekomerossani. KATSO Aiempia Muoti juttuja…

UUSIMMAT ovat tämä Nahkatakki, Lyhyin ja tyköistuva malli.

Viime Syksynä löytämäni Ihnat tekonahkahousut, kapea Ihana malli.

UUSIN, TRENDIKÄS Keinonahkahame.

Lyhyt malli. Trendikkät yksityiskohdat sivuissa. TARPEEKSI ISO, olen lanteikas. Voisin ostaa myös pitemmän nahka tai keinonahka hameen, kun sopiva sattuu kohdalle kaupassa. Minulla on ollut myös aiemmin Kiva&ulkomaalainen, MUOTI KEINONAHKA HAME.

kuva_130
TÄMÄ on Ihana ja klassikko Tyyli. Farkut ja takki, Kesällä tarkenee näin.

LIIVIT&MINÄ

Minä tykkän erilaisita liiveistä, ympäri vuoden. Tämä Tekoturkisliivi on jo useamman vuoden vanha, mutta edelleen Trendikäs ja muodikas. HYVIN LÄMMIN Syksyllä ja etenkin TALVI AIKAAN. TYKKÄÄN.

UUSIN TRENDIKÄS&LIIVI

Pitkä NEULELIIVI. Harmaa kiva väri ja ohutta neuletta, ei tule kuuma.

Kokeilin myös MICHAEL KORSIN, MK DESIG liiviä, musta ja pitkä. Ei koot riittäneet valitettavasti. Olisin ostanut, jos olisi ollut sopiva.

Minulla on useita erialisia liivejä, neuleisia ja kankaisia. KÄYTÄN myös hihattomia puseroita kuin Liivejä, Minun Tyyliä.

kuva_116
TRENDIKÄS UUSIN PONCHO…Ihana, Tykkään Bontsoista.

VALOKUVAT&MINÄ

AMMATTITAITOINEN KUVAAJA on ottanut, 2 eri kuvajaa nämä JUTUSSA olevat kuvat.

On KYLLÄ EROA KUVISSA, laadussa, ulkonäössä ja tyylissä jos TOINEN ja AMMATTIKUVAAJA otaa valokuvia. EN saanut lupaa kertoa, ketkä ovat kuvaajat, en siis kerro.

MINÄ OLEN HARRASTELIJA VALOKUVAAJA

Olen ottanut kuvia erilaisilla kameroilla lapsuudesta asti. Digikameran jälkeen, otan kuvia NYT kännykkä kameralla, tabletilla ja vielä pitäisi opetella Järjestelmäkameran Tekniikka, käyttö, niksit ja vinkit. Vaatii aikaa, opetella uutta Oman arki Elämän keskellä. OLEN HIDAS Oppiman, mutta opin kyllä mikä minua kiinnostaa ja innostaa.

En ole to tottunut olemaan kuvattavana. Otan itse yleensä kuvia ja olen siis kameran takana, en edessä. Olen enemmän Tarkkailija tyyppinen ihminen ja pysyttelen taka-alla.

En viihdy kuvattavana, paitsi Nyt 2. Keran olessasni kuvattavan oli melkeinpä ihan kiva olla kuvattavana. Yllättävän raskasta olla kuvattavana useampi tunti, yhdellä kerralla, Ei kyllä uskoisi. Ajattelen Huippumalleja…

Minä itse olin STYLISTI, meikkaja ja kampaaja ja pukija. KANNETTAVAA RIITTI kuvauspaikalle ja takaisin, KYLLÄ KANNATTI. Olen Tyytyväinen kokonaisuutteen ja kuviin, lopputuloksiin. Ihaniin Kuviin, jossa on jo hieman minun persoonallista tyyliä.

KIVOJA KUVIA vai mitä?

En ole ihan kaikkiin kuviin ja asentoihin ITSE TYYTYVÄINEN, mutta harjotus tekee mestarin. AINA OPPII UUTTA, myös kuvattavana olessa, kuin ITSE KUVAUSTA HARRASTAESSA.

Yleensä otan itse SELFIE kuvia. Silloin tällöin pyydän Perheenjäsentä kuvamaan, en aina kuin tarvitsen. SIKSI BLOGINI kuvien laatu heittelee vielä… kun Ei ole aina toista kuvaaja auttamassa minua ja Blogiani. Olen kyllä kehittynyt ja oppinut jo jotain, kun olen vain ottanut paljon kuvia, erilaisa ja erilaisissa tilanteissa. Vai mitä? HYMY

kuva_043
IHANA UUSIN Kevät-Syksy takki Minun Tyyliä&väri

Ei oikein tiedä Miten pitäsi Pukeutua ja mitä pitäisi laittaa päälle näin Syksyisin? Onko Sinulla sama Ongelma?

ONGELMA PUKEUTUMISESSA Syksy… kun ilmat ja lämpötilat vaihtelevat. Ettei tulisi kylmä, eikä toisaalta taas ole liikaa päällä, kun hikoilen voimakkaasti ja helposti. Ei ole kiva juttu hikoilla, kun on esim. Kaupungilla ja kaupoissa.

Kuvissa on Syksy minun muoti tyyliä, vielä ennen kylmempiä ilmoja täällä Euroopassa, Suomessa.

Pohjois Suomessa, Lapissa satoi jo LUNTA tällä viikolla. Suomessa on Illalla ja aamuisin on jo kymempää ja pimeämäpää, auringon valo vähenee samalla. Plääh en tykkää yhtään.

*Ps. Minä EN huuda vaan KOROSTAN ISOILLA KIRJAIMILLA.

On edelleen teknisiä ongelmia…HARMI.

Tästä jatketaan Minä, TYYLI MUOTI TREDIT&UUTUUDET…

mutta ENSIN Perjantaina LEIVONTA VINKKI Viikonlopuksi ja Viikonlopun viettoa, I Love Me- MESSUILLA, HELSINKI MESSUKESKUS mm. Menossa mukana.

Tekijä: HXSTYLE.net

LIFE Style&Muoti BLOG...HXSTYLE.net HEINIS Day by Day LIVING&ENJOY Life... Hope&Carpe Diem...SMILE

9 vastausta artikkeliin “FASHION/MUOTI HXSTYLE.net HEINIS ASUT, VAATTEET& ASUSTEET. 1/3 Ammattikuvaaja KUVAT, VALOKUVAT SYKSY 20.10.2016. Suosittu yli 63 krt. SUOSIKKI. FASHIONBLOG&Lifestyle”

    1. Kiitos Petteri Kommenteista ja palutteesta. En Käyä päivittäin Tekonahka tai nahkavaatteita. VIIKONLOPPU ja Juhla Minun Tyyliä… HYMY

      Tykkää

    1. Hei Kiitos palautteesta ja kysymyksistä
      Tykkään sekä että Hameista ja housuista. Ostin siis ensin Ihanat housut, josta innostuin aj ostien hameen ja toisen myös Tykkään. HYMY

      Tykkää

  1. Ok. Kiva kun vastasit. Keinonahkahousuja on ilmeisesti kahta laatua; polyesteri pinnalla (kangas) ja polyuretaanipinnalla (muovia), mutta molemmat näyttävät nahkalta.
    Nuo pöksyt ovat tosi upeat, kun ovat kapeamalliset sekä kiiltävätkin.,)

    Liked by 1 henkilö

    1. KIITOS Petteri, Minäkin tykkään Nätit ja kivat. OSTIN vielä 2 keinonahka hamettakin, kun löyty sopivat kohdalle. Köytätkö Itse Nahka tai Tekonahka vaatteita?

      Tykkää

    1. Kiitos Petteri Palautteesta ja Kysymyksestäsi. PITI ihan tarkistaa, että polyesteriähän Tekonahkahousut ovat. Housut ovat Ihanat, nätit ja mukava käyttää. Yhdet Lempihousuistani

      Tykkää

Jätä kommentti