KULTTUURI/CULTURE. ELOKUVAT/MOVIES. ELOKUVATEATTERIT, Cinemas. WORLD….SUOMEN SUURIN ELOKUVAKETJU, FINNKINO………..Uutiset, Uutuudet, Minä&ELOKUVAT, Kokemukset&Arvostelut Suomi ja Maailma BLOGISSA ………….HXS. HXSTYLE.net HEINIS

20150930_113928

20150930_113823      20150930_113827

SUOMEN SUURIN ELOKUVATEATTERIKETJU,

AVASI LAPPEENRANNASSA 30.9.2015.

FINNKINO on perustettu 1986 ja toimii  Suomessa 11 paikkakunnalla, Oulusta Espooseen. Elokuvateatterita on kaiken kaikkiaan 15, joissa yhteensä 100 salia. Lisäksi UUTENA Lappeenrannan STRAND. 

Uudet ja suuret tilat, 250 m2 myymälä ja MULTIPLEX eli MONISALI elokuvatetteria 4 kpl. 2.krs Lappeenrannan ydinkeskustassa, Kauppakeskus ISO KRISTIINASSA.

Uuden elokuvateatterin ovet aukesivat,  ke 30.9. klo 10.00.

Kiinnos Uutta Elokuvateatteria kohtaan oli suurta, jonoa lippuluukuille oli alusta asti, kymmeniä metrejä. Kaikki oli järjestetty hyvin ja jonottaminen sujui mukavasti, eikä joutunut hirveän kauan tai turhaan jonottamaan ja Lippuja riitti. Parhaat paikat näytöksiin menivät heti ensin. Itse olin puolenpäivän aikana, jonotettuani noin tunnin. Tarjolla oli Ennakko näytöksiä ja elokuvia aamusta iltaan, Elokuvaherkkuja, juomista ja suolaista tarjoushinttaa, ja edullisia lippuja ja lippupaketteja.

4 Elokuvateattereissa on Moderni, nykyaikainen ja parhaimmat, kuva- ja ääniratkaisut ja tekniikka, 4k tekniikka ja 7.1. äänet. 

Ensimmäiselle jonossa olevalle, oli luvassa Koko vuoden ELOKUVAT.

Onneksi OLKOON.

LEFFALIPPUJA klo 10-13.00 sai 1, 2 tai 3 eurolla kun normaalihinta on noin 10e. Alennushintaisia lippuja sai ostaa, 6 kpl/hlö. Hyvä ja houkutteleva tarjous.

20150930_163647

LEFFAHERKKUJA. Valikoimaa on monenlaista, suolaista ja makeeaa, juomista….

20150930_115633

20150930_120303 20150930_120242

20150930_204922

20150930_120239
SISÄTILAT, YLEISET TILAT. Modernit, viihtyisät ja tilavat.  Tilaa oli tutustua ja katsella.
20150930_113928
SUOMEN SUURIMMAN ELOKUVATEATTERIKETJUN ELOKUVATARJONTAA…

MINÄ&ELOKUVAT, ELOKUVATEATTERIT. MINUN KOKEMUKSET&VALINNAT.

MAAILMAN ENSI-ILTA 30.9.2015 LAPPEENRANNASSA, STRAND. 

20150930_204929

PREMIER 3D OCTOBER MOVIE. Soon.. Like Sience, scif and so on storys. finkino.fi:
YKSIN MARSSISSA – ENNAKKONÄYTÖS Ensi-Ilta Lokakuussa 2015. Perustuu The Martian Menestysromaaniin. Sci-fi, jännitys, seikkailu ja tieteiselokuva.

SUOSITTELEN katsomaan katsojille, jotka tykkäävät seikkailu, tieteis- ja Sci-fi elokuvista.

3D ELOKUVA, joten lasit päässä istutaan uusissa ja mukavissa, penkeissä kun elokuva alkaa. Hetken aikaa menee lasien kautta katsomisen totuttelemiseen, sitten niitä ei enää muistakkaan. Elokuvan alussa menee aikaa, ennenkuin, Kiehtova tarina vie mukaansa.

Ohjaaja Ridney Scottin, uusin sci-fi jännäri. Mielenkiintoinen tarina Marssiin Yksin jääneestä Astronautista. Kaukana Avaruudessa, Marssin Tutkimusmatkalla tapahtuu myrsky, jonka seurauksena Astronautti Mark Watney (Matt Dillon), luullaan kuolleen ja Tutkimusmatka tiimi, lähtee kotimatkalle ilman kumppaniaan Markkia. Mark kuitenkin selviää myrsykystä hengissä ja huomaa, jääneensä yksin avaruuteen ja Marssin aavikkomaiseen ja Avaruudeen autuaaseen näkymään.

Alkaa eloonjäämis taistelu, selviääkö hengissä ja pääsee takas maahan, miten ruoka ja vesi riittävät, miten saa yhteyden NASAN tukikohtaan ja omaan tutkimusporukkaan Herekaan. Mark ajattelee, pohtii ja ryhtyy tekemään ja toimimaan. Toimimisen ja Tieteen avulla, päivä kerrallaan Mark ei anna periksi. Mark selivttää ja ratkaisee ongelman toinen, toisensa jälkeen. Maahan, Nasaankiin saadaan yhteys ja kaikkien yhteistyöllä, kaikkien avaruudessa sattumien ja tapahtumien, niin onnistumisien kuin vastoinkäymistenkin kautta, tarina saa onnellisen lopun. Elokuva sisältää mielenkiintoisia ja jännittäviä yksityiskohtia, huumoria ja musiikkia…

Olen käynyt erilaisissa elokuvateattereissa lapsuudesta asti ja ympäri Suomea, eri paikkakunnilla. Tekniikan kehittyessä, katsojanakin huomaa, että äänentoisto ja elokuvan kuvan laatu ja katsomisen nautinto ja viihtyvyys paranee aina, Uusien ja modernien elokuvateattereiden myötä, uutuuksien ja tekniikan kehittyessä. Erinomainen elokuvakokemus niin elokuvateatterin palveluissa kuin viihtyissässä, mukavassa ja modernissa katsomossakin. Kiitos ja Menestystä Tulevalle.

68. Cannes Filmfestival. CLASSIC&History. WORLD MOVIE. STARS. Famous. Swedish Actress Ingrid Bergman. 2015 May. cannesfestivals.com
NEWS PREMIER Today NEW MOVIES 11.9.2015 | www.finnkino.fi: Ingrid BERGMAN – OMIN SANOIN. CLASSIKKO elokuva ja Elokuva Tähti. Dokumentti ja omaelämäketa elokuva. Maailmalla Suosittu Tähti näyttelijätär, joka oli Ruotsalainen. Suosio oli parhimmillaa 1940. Teki ytheistyötä mm. Ohjaaja Alfred Hitchkogin kanssa.
KAIKKI Kuvat ja teksit tässä finnkino.fi

Tutustu siis Finnkinon kätevään verkkokauppaan!

Rekisteröitymällä verkkokauppamme asiakkaaksi

  1. pääset ostamaan sekä varailemaan lippuja helposti ja nopeasti.
  2. voit myös ostaa sarjalippuja suoraan profiiliisi tai ostaa vaikka leffaevääksi popparit ja juoman jo etukäteen.
  3. voit käyttää sarjaliput maksuvälineenä suoraan verkkokaupassa ja näytösliput saa tilattua vaikka suoraan älypuhelimeen.

Verkkokaupan lisäksi käytössäsi on mobiilisivusto m.finnkino.fi sekä Windows ja iOS -applikaatiot. Tilaa samalla itsellesi Finnkinon viikottainen uutiskirje, jolloin saat tietoa uusimmista ensi-illoista, tapahtumista ja eduista Lappeenrannassa.


Paikan päällä keskiviikkona 30.9.

Finnkino Strandin ovet avataan klo 10 ja ensimmäinen paikan päälle tuleva jonottaja saa huikean palkinnon:vuoden ilmaiset leffakäynnit! Kuka onkaan ensimmäisenä jonossa?

Finnkino Strandin runsas ja huikea avajaisohjelmisto!

Strandin neljässä huippuluokan salissa on nyt mahdollista nähdä entistä runsaampi ja kattavampi ohjelmisto, mm. nämä!

AVAJAISPÄIVÄNÄ KE 30.9.

MAAILMANENSI-ILTA

Yksin Marsissa 3D

ENNAKKONÄYTÖS

Straight Outta Compton

ENNAKKONÄYTÖS

Onnelin ja Annelin talvi

ENSI-ILLASSA AVAJAISVIIKOLLA!

ENSI-ILTA 30.9.

Napapiirin sankarit 2

ENSI-ILTA 2.10.

Marnie – tyttö ikkunassa

KAUDEN AVAUS 6.10.

Ooppera: Trubaduuri

OHJELMISTOSSA MYÖS NÄMÄ!

Sicario 4K Everest Harjoittelija
Tale of Tales Labyrintti: Aavikkokokeet Kultainen nainen
1944 Kätilö Inside Out

LAPPEENRANNAN STRANDASSA.

AVAJAISVIIKON muut tarjoukset ja tapahtumat!

  • Avajaisten kunniaksi 4 leffalipun paketti 32 € – sarjaliput (à 8 €) ovat voimassa Finnkino Strandissa kaikkiin elokuviin tämän vuoden loppuun saakka.
  • LEFFAHERKUT: 2 leffapopcornit yhden hinnalla, me tarjoamme edullisemman.
  • LEFFAHERKUT: Poppareiden ostajalle hanajuomat erikoishintaan 1 €, 1,50 € ja 2 €.
  • Lasten Sunnuntaina 4.10. ennen klo 16 alkaviin näytöksiin liput 7,50 € / 3D 9,50 €.

ELOKUVATEATTERIT Ympäri SUOMEA.

KATSO, TUTUSTU JA TUTKI. AJANKOHTAISTA. UUTUUKSIA. INFO.

MINÄ Seuraan ELOKUVAMAAILAN Uutuuksia, trendejä ja tapahtumia, kotimaassa ja Maailmalla. Katson elokuvia  säännöllisesti, kotona tv:stä tai dvd:ltä tai käyn elokuvateattereissa. NAUTIN&RAKASTAN Hienoja tarinoita, elokuvia.

SUOSITTELEN LÄMPIMÄSTI, KÄYMÄÄN ELOKUVISSA, ELOKUVATEATTEREISSA ja katsomaan erilaisia elokuvia ja nauttimaan, hienoista tarinoista ja erilaisista hienoista Elokuva kokemuksista.

HYMY.

MIELENKIINTOISIA ELOKUVIA myös….

ANIME elokuva.
18.9. PREMIER MOVIE. WOMAN IN GOLD. KULTAINEN Nainen. Tulevaa ohjelmistoa | www.finnkino.fi
KULTAINEN NAINEN Ensi-Ilta oli 18.9.2015.

Tekijä: HXSTYLE.net

LIFE Style&Muoti BLOG...HXSTYLE.net HEINIS Day by Day LIVING&ENJOY Life... Hope&Carpe Diem...SMILE

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: