MUOTI&TYYLI. HXSTYLE.net HEINIS KESÄ 2016. Vogue, Vaatteet &Asusteet

MUOTI MAAILMA&MINÄ

MINUN MUOTI TYYLI KESÄ 2016

1/2

VOGUE NEWS&TRENDS Daily…

 

cropped-cropped-20160507_135506-1.jpg

 

 SEURAAN MUOTIMAAILMAN UUTUUKSIA&Trendejä…

VOGUE…

 

 

TÄSTÄ aloitettiin KEVÄÄLLÄ maalis-huhtikuussa…

ASUSTEET, KENGÄT ja LAUKUT vaihtuvat minulla aina, tarpeen mukaan.

NYT EI ole tarvetta kuin, Uusia koruja myöhemmin ja HARMAA uusi kiva laukku. Myös Meikit,Etenkin Huulikiillot, Hajuvedet jne. pitää ahkerammin uusia…

 

 

NYT JATKETAAN TÄSTÄ…

20160527_194433-1
CALVIN KLEIN DRESS SPRING/SUMMER Collection

Trendikäs ja Muodikas Mekko…

MEKKO Calvin Klein yksivärisenä, raita tai kukka kuosisena. TÄLLÄINEN MEKKO on Pakko olla KESÄLLÄ -16, jos haluaa olla Trendikäs.

Minä olen ajatellut ostaa ja täydentää Vaatehuonettani, RAIDALLISELLA JA TRENDIKKÄÄLLÄ Mekolla. Ehkä toinen Raidallinen trikoinen ja toinen kankainen,satiinista kuten Calvin Lkein Ihastuttava ja Ykisnkertainen Trendi Mekko.

Mekon kanssa käytetään Nahkatakkia, asusteita ja matalia kenkiä. KATSO aiemmat Vinkit&tekstit…

 

fa7768cd89f4eb05497a52622c5268db

 

MINUN MUOTI TYYLI UUTTA&TRENDIKÄSTÄ,

Classiseen&Vanhaan yhdistäen

Minun Päivittäinen Tyyli&Vaatteet vaihtuvat, yleensä 2 päivää samoilla vaateilla tai osa vaihtuen. Tykkään vaihdella erilaisia vaatteita ja asusteita. Suunnittelen, joko edellisenä iltana vaateet valmiiksi tai samana aamuna ajoissa, mitä vaatteita käytän Seuraavina päivinä. Myös Meillä Euroopassa, säät, lämpötilat ja Vuodenajat  vaihtelevat, vaikuttavat miten Pitää pukeutua, joko lämpimästi tai vähemmilläkin vaatteilla tarkenee. Kerrospukeutuminen on Hyvä tapa ja selvityy hyvin, säiden ja vuodenaikojen vaihteluista.

 

20160530_123556~2

 

VALKOINEN on Minun KESÄ VÄRI. Yksinkertainen&IHANA, Kaunis. Tykkään ja käytän myös, neuleita ja pitsisiä vaatteita.

 

MINUN TYYLI PAIDAT, HAMEET&HOUSUT

HOUSUT, CAPRIT ja SHORTSIT.

Housujen lahkeiden pituus vaihtelee Kesäisin myös, Pitkät lahkeet, vajaamittaiset, Caprit vai shortsit. Runsaasti erilaisia vaihtoehtoja. Myös erilaisia, värejä, materiaaleja, malleja ja kuoseja. TYKKÄÄN.

Viihdyn ja käytän erilaisia puseroita, t-paitoja, tunikoita ja toppeja Kesäaikaan. Toppejakin tykkään laittaa, useamman päällekkäin. Minä Olen Kurvikas AikuinenNainen, minun Vartalossa on muotoja, Rinnat ja leveä lantio ja Lisäksi pitkät Seksikkäät Sääret, Kuulemma. Hymy. Joten Vaatteiden  yläosa vaatii aina tukea, niin on mukavampi käyttää vaatteita ja liikkua.

20160530_122130~2

 

YKSINKERTAISET&KAUNIIT YKSITYISKOHDAT

Minä Nautin&Tykkään Kauneista&Yksinkertiaisista Ykistityskohdista, niin vaatteissa kuin Asusteissa.

PAIDAT/YLÄOSAT

Yläosat, topit ja paidat jne. ovat tärkeitä minulle myös. Kivat&Nätit mallit, helpot materiaalit, värit ja kukat mm. ovat minun suosikkeja.VAIHDAN topit ja paidat, joka päivä. Yksinkertaisuus, Kukat, raidat ja KLASDINEN, YKSINKERTAINEN&KAUNIS, NAISELLINEN TYYLI on MINUN TYYLIÄ.

 

JAKUT, TAKIT ja NEULEET, käytän tilanteen ja tarpeen mukaan.

 

20160530_122414~2       20160530_121952~2

HAMEET

Viihdyn, Tykkään ja Käytän myös HAMEITA. Tykkään vaihdella, pitkään, mini ja lyhyeen hameeseen. Käytän myös eri materiaaleista valmistettuja hameita, erimallisia, kuosisia jne. Hameita.

Minulla on mm. kukkakuosisia, mustia, beesisiä ja tietenkin Farkku hameita. Useita hameita.

20160530_122342~2

IHASTUIN HETI kun näin tämän, MYYMÄLÄSSÄ

Tämä on Minun Tyylinen 10, mallinen, värinen ja Kivoja yksityiskohtia oleva paita. IHANAT Hihat, puolipitkät ja V-aukko. Materiaalina Helppo ja mukava Trikoo. YKSINKERTINEN. NÄTTI.

 

Pusero ja HAME tai PUSERO ja HOUSUT…MINUN TYYLIÄ

 

Kuvan Hame kiva leikkaus, yksityiskohta edessä ja Naisellinen Kangas Pusero. IHANA.

 

MINI HAMEET

Useita värejä, malleja ja materiaaleja.

MINUN SUOSIKKI HAMEITA Kesä aikaan ovat ohuet, trikoo ja yksinkertaiset, klasisset mallit.

KLASSISTA JA AINA TYYLIKÄSTÄ MUSTA-VALKOISTA

10 MINUN TYYLIÄ…

 

20160529_212931~2
UUSI TRENDIKÄS Paita ja Hame Trikoota.

MINÄ&VALOKUVAT, VALOKUVAUS

Rakastan, Nautin&Kerään Kauniita, Tyylikkäitä ja Ihania VALOKUVIA.

Kuten olen jo aiemmin kertonut, en tykkää olla kuvattavana ja kuvissa. OTAN ITSE VALOKUVIA, olen siis yleensä KUVAAJANA en kameran edessä.

Minä otan SELFIEITÄ, Ei ole helppoa. Kokeilkaa vaikka, ottaa vaatekuvia itsestänne. Aina kuvissa huomaa jotain, mitä olisi pitänyt huomata ja korjata. Minun Pitäisi opetella ja saada Opetusta, kuinka POSEERATA Kuvissa. PITÄISI TEHDÄ KAIKKI KUVAUKSET, Tiimissä ja vähintään 1 Ihmisen kanssa. Tulevaisuudessa?

Miten Toiset IHMISET näyttävät aina niin Kauniilta kuvissa?

Otan vastaan vinkkejä ja idoita. HYMY.

 

PITKÄT/MAXI HAMEET. MEKOT.

 

Tykkään Liiveistä ja halkioista…MINUN KESÄ TYYLIÄ.

JUHLATYYLI seuraavaksi.

JATKUU…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s