KULTTUURI&ELOKUVAT. TÄHDET&NÄYTTELIJÄT…3 GOLDEN GLOBE ja 1. OSCAR Palkinto Leonard di Caprio….3. OSCAR REVENANT -Elokuva ARVOSTELU. 2/2016. HXSTYLE.net HEINIS Oma Suosikki

KULTTUURI. ELOKUVAT….

PALKITUT…. OSCARIT&OSCAR EHDOKKUUDET

 

MINUN ELOKUVA ARVOSTELUT….

20160131_203947~2

THE REVENANT

BLOOD. LOST. LIFE. FOUND

3 GOLDEN GLOBE PALKINTOA….

THE REVENANT

 

PARAS ELOKUVA DRAAMA

PARAS OHJAUS

PARAS MIES PÄÄOSA

 

MUITA GOLDEN GLOBE VOITTAJIA:

 

YKSIN MARSSISSA: 

ELOKUVA KOMEDIA. MIESPÄÄOSA; Matt Diamon.

 

NAISPÄÄOSA; Brie Larson, Room.

 

JOY Jennifer Lawrence

 

NAISPÄÄOSA Komedia; Jennifer Lawrence Joy.

MiesSivuosa;Sylvester Stallone, Creed.

 

STEVE JOBS

NaisSivuosa; Kate Winslett. Käsikirjoitus; Aaron Sorkin.

 

ANIMAATIO,Inside Out Mielen Sopukoissa.

VIERASKIELINEN; Saul fla SOn of Saul 4.3.

ALKUEPERÄISMUSIIKKI;Ennio Morricone, The Hateful Eight

ALKUPERÄISKAPPALE; Sam Smith, 007 Spectre.

 

 

ELOKUVAMAAILMAN ARVOSTUT

OSCAR PALKINNOT jaetaan… 28.2.2016 

KUVAT Finnkino. Internet.

 

20160131_203947~2

3 OSCAR…

Paras mies pääosa, Kuvaus ja Ohjaus.

12 OSCARIN EHDOKKUUS

PARAS ELOKUVA. OHJAUS. MIES PÄÄOSA. MIES SIVUOSA…..

 

TheRevenant_800g

TheRevenant_1080

The Revenant… PREMIERE 29.1.2016

The Revenant (2015)
DRAAMA, SEIKKAILU, WESTERN

OHJAUS: ALEJANDROGONZALEZ INARRITU

KUVAUS: EMMANUEL LUBEZKI

Ensi-ilta: 29.1.2016
Kesto: 2h 36 min
Ikäraja: 16

Tositapahtumien inspiroima The Revenant on mukaansatempaava ja tunteikas elokuvakokemus, joka kertoo yhden miehen eloonjäämiskamppailusta ja ihmismielen uskomattomasta voimasta.

Tutkimusmatkalla Amerikan kartoittamattomassa erämaassa legendaarinen matkaaja Hugh Glass (Leonardo DiCaprio) joutuu karhun raatelemaksi ja hänen oma metsästystiiminsä jättää hänet kuoleman omaksi. Selviytyäkseen Glassin on kestettävä uskomattomia vastoinkäymisiä ja ystävänsä John Fitzgeraldin (Tom Hardy) petos. Sisun ja perheensä rakkauden voimalla Glassin täytyy kulkea läpi ankaran talven periksiantamatta elääkseen ja löytääkseen pelastuksen. The Revenantin on ohjannut ja käsikirjoittanut palkittu elokuvantekijä, Oscar-voittaja Alejandro González Iñárritu (Birdman, Babel).

 

MINUN ELOKUVA KOKEMUS&ARVOSTELU

Elokuvassa oli Hieno ja yksinkertainen alku. Tykkään katsella erilaisia elokuvia, myös Seikkailu, Toiminta ja Lännenlokuvat ovat kiinnostavia, vaikka en tykkää väkivallasta ja aseista jne. Käyn silloin tällöin katsomassa väkivaltaisempia, veri roiskuu, raakoja, tappamis- ja ampumis ns. Toiminta elokuvia. Rakastan myös Vanhoja Klassikko elokuvia mm. Musikaaleja ja Länkkäreitä, joissa Intiaanit ja uudiasukkaat kohtasivat ja elivät.

Palataan nyt tähän elokuvaan takaisin….

Elokuva oli Kiehtova ja koskettava, Henkiinjäämiskamppailu, Hieno tarina omassa elokuva lajissaan. Tarinaan sisältyi menetyksiä, surua, muistoja, intiaanien viisauksia ja kulttuuria, petoksia ja valehtelua, sisukkuutta, perheen Rakkautta ja antamaa voimaa, toivoa ja periksiantamattomuutt…Elämä jatkuu.

Tarina oli Hienosti  ja taitavasti kuvattu ja rakennettu, mielenkiintoisia lähikuvia, yksitysikohtia ja kaunista luontoa, vettä ja ääniä jne. Musiikki sopi mahtavasti Elokuvaan. Ammattitaitoinen elokuvantekijä porukka, tiimi. Ensin ajattelin voinkohan katsoa, elokuvan loppuun kun alussa oli Joukkokohtaus, jo raakoja kohtauksia ja tapahtumia, silpottuja eläimiä ja tappamista. Myös Hugin eli Leonardon, Karhun kanssa Tappeleminen oli vaikuttava, todentuntuinen kohtaus, kaikkine raakuuksineen, karhun hönkäyksineen ja äänineen. Pakko tunnustaa, näin Esteetikkonan mutta Herkkänä Katselijana piti laittaa välillä jo silmiä kiinni ja puhallella ilmaa.

LEONARDO Näyttelijänä, on lahjakas, taitava ja monipuolinen alan ammattilainen, Maailmassa tunnettu ja suosittu. YKSI minun Suosikkinäyttelijöistä, alkaen Titanic elokuvasta. Hyvä, hyvät Näyttelijät on yleensä myös… HYVÄ ELOKUVA.

Esteetikkona Suurta nautintoa elokuvassa olivat Upeat Luonto, metsä, lumi, vesi jne. kuvat ja Mielenkiintoiset ja pienet yksityiskohdat. Ihastelin ja tykkäsin. Juuri sopivasti oli välillä rankempaa, raaempaa kohtausta ja toimintaa, seikkailua mutta seuraavassa juonen käänteessä oltiinkin, Korkealla Jyrkänteellä ja Ihailtiin Henkeäsalpaavan kauniita maisemia.

Alun kankeuden ja väkivaltaan ja raakuuten tottumisen jälkeen, Loppua kohti elokuvan juoni vei jo Katsojan mukanaan. Intiaanien kulttuuria ja viisaudet veivät elokuvaa kiehtovasti eteenpäin. Kun elokuva loppui, hämmästyin ja jotenkin tuntui, että olisi kaivannut erilaista loppu yhteenvetoa. Miten Elokuvan päähenkilön Hugin kävi ja missä hän oli turvassako? Ymmärsin kyllä, miten loppu oli rakennnettu, mutta odotin kyllä erilaista loppua. Mielenkiintoista, näin runsaasti erilaisia elokuvia jo vuosikymmeniä katsovalta, Elokuva harrastelija Katselijasta. Ehkä elokuvaan onkin tarkoitus tehdä jatko-osa?

 

Tykkäsin Elokuva REVENANTISTA

Mielestäni Hieno tarina, ammattitaidolla tehty ja taitavasti kerrottu, ei ole turhaan saanut Golden Globe palkintoja ja varmaan tulee myös useampi Oscar. Elokuva on ansainnut kaikki palkintonsa, Hyvä elokuva. 

 

SUOSITTELEN LÄMPIMÄSTI

Kannattaa aina välillä käydä katsomassa, erilaisia omasta mukavuus alueesta poikkeavia elokuvia.

Yleisesti ottaen elokuvista ajateellaan että, miehet tykkäävät Väkivalta, toiminta ja sota aiheista ja Me Naiset taas Komedia, Draamasta ja Rakkaudesta. Minä olen katsellut niin lasten, sota, toiminta, dokumetti, sience-fiction, tiede jne. elokuvia. Mielenkiintoisia ja erilaisia Elokuva, Katsomis ja Elämys kokemuksia…Antaa runsaasti Ajattelemisen aiheita ja myös samalla tietoa, mistä itse tykkää ja nauttii ja mistä ei.

IKÄRAJA 16. Elokuva Ei ole liian raaka, meille Naisihmisille, mutta liian herkille en suosittele. Elokuva sisältää väkivaltaa ja muutamia erittäin raakoja juttuja.

 

HYMY

KIEHTOVA ELOKUVAMAAILMA. VALIKOIMAA….

ANIMAATIO. DRAAMA. FANTASIA. JÄNNITYS. KAUHU. KOMEIDIA. KOTIMAINEN. PERHE-ELOKUVAT. ROMANTIIKKA. SEIKKAILU. TOMINTA. 

MITKÄ ovat SINUN SUOSIKIT?

 

LEFFAT JA HERKUT kuuluvat yhteen. Sinä?

   

20160105_165807 - Edited

Minä Seuraan Elokuvamaailmaa, uutisia ja ajankohtaista Maailmalla&Kotimassa. Minulla on lista, elokuvista jotka on pakko katsoa.

Minä tiedän jo, mitä Elokuvaa menen seuraavaksi katsomaan. Sinä? 

7.2. LASTEN/PERHE ELOKUVAPÄIVÄ

 

 

 

 

 

 

Tekijä: HXSTYLE.net

LIFE Style&Muoti BLOG...HXSTYLE.net HEINIS Day by Day LIVING&ENJOY Life... Hope&Carpe Diem...SMILE

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s