MUOTI&TYYLI. HXSTYLE.net Heinis Blog. 2. SYKSY 2016. Takit, Kengät, Asusteet, Hatut&Huivit, Pontsot…Oma SUOSIKKI

IMG_20160905_084557

SYKSY MUOTI 2016

MINUN VAATEKAAPPI&TYYLI

IMG_20160905_191714

YLÄOSAT

Paidat, Neuleet, TUNIKAT, Bonchot ja Takit.

20160903_111615-1

MINÄ&TUNIKAT

Tykkään pitkistä Paidoista, Neuleista, Tunikoista ja Mekoista. Ne ovat monikäyttöisiä, voi käyttää vain sukkahousujen tai Taightsit/Tiukkisten kanssa tai Housujen kanssa.

 

UUSI TUNIKA MEKKO

TÄMÄ TUNIKA Osui heti Silmiini, kun näin tämän Myymälässä kävellessäni. TIESIN Minun Tunika/Mekko. IHANA Väri Klassinen musta, Kivat&Nätit yksityiskohdat Taskut edessä ja takana Avoinleikkaus. JUST 10 Minun Makuun&TYYLIIN. Arvaa vain mitä Olen käyttänyt Viime päivät? Nyt Laitan Mekon välillä Pyykkiin ja pestäväksi…HYMY.

Minulla on ollut samantyyppinen vuosia sitten. KIVA kun jotakin tulee, Uudestaan muotiin. KAIKKEA En tykkää käyttää Uudestaan. AINA voi Kokeilla Kerran, Eka Kerta.

IMG_20160905_200053

 

MINÄ&PONTSOT, HUIVIT

20160903_111041-1

UUSI BONCHO/PONTSO

Tämäkin IHANA&Minun TYYLINEN Boncho sattui Silmiini Myymälässä kävellessäni. TOINEN värivaihtoehto oli harmaa. Tämä on NYT Minulle parempi Vaihtoehto, koska aiemman mustan Bonchon Rakas Toinen, kissani repi riekaleiksi, Villi pentu kun vielä oli. MINÄ Tykkään&Nautin Bontsoista ja Erkoikoisista Huiveista. Minulla on useampi, erilainen ja värinen. HYMY.

 

UUDET MUODIKKAT&TRENDIKKÄÄT YLIPOLVENSAAPPAAT

MUOTI&TRENDI Meillä&Maailmalla…

KYLLÄ… EKA KERTA, olihan se Ostettava NYT Syksyksi -16 Muodikkaat Ylipolven Saappaat. NÄMÄ Kävelijälle Ystävälliset, SAAPPAAT sattuivat myös Silmiini kun kävelin myymälöissä, Viikonloppuna. Korkeammat korot olisivat ihan kivat, mutta Valitsin nyt Ekaksi nämä matalakantaiset Saappaat. KOKEILEN Ensin tykkäänkö näistä, ylipolvensaapapista? Eivät käy talvella, vaan ovat Syksylle tarkoitettu. Minulla on Vanhat NAHKAISET&MUSTAT TALVISAAPPAAT, odottamassa Talvea varten.

 

20160903_111153-1
Aika Kivalta&Nätiltä näyttää myös takantapin katsottuna, vai mitä? TÄRKEÄ tarkistaa ja Katsella SOVITTAESSA, Tutkiessa&Ostaessa Vaatteita ja Asusteita, joka puolelta myös Takapuoli ja Sivut.

 

TAKIT

TRENSSI takki on Klassinen Takki vaihtoehto, joita löytyy erivärisinä ja pituuksina . Minä en tykkää, joten käytän muita vaihtoehtoja. Ennen paksumpia Toppatakkeja ja pitkiä takkia, Talvea.

 

MINÄ&TAKIT

VAATEKAAPISTANI löytyy erilaisia takkeja. Tykkään käyttää ohempia Villakangastakkeja ja Kangastakkeja näin Syksyllä. Yksi TRENDIKÄS Tekoturkki löytyy myös. Toiseksi UUSIN ja Minun Lempitakki on  TRENDIKÄS&Muodikas Harmaa Villakangastakki, joka on kuvissa. KATSO Aiemmat tekstit….

UUSI MUODIKAS ja Trendikäs takki on BOMBER, pusakka. Armeijan Vihreä on Syksynväri, löytyy myymälöistä erivärisinä. LISÄÄN kuvan kun saan oman takkini, tein Postimyynti tilauksen.

KLASSISEN&Ajattoman Mustan-Valkoisen Väriskaalan lisäksi, Käytän Värejä Oman maun mukaan ja Vaihdellen Sesonkin, Fiilksten mukaan. Tykkään myös Sinisestä ja Vihreästä, käytän tietyn sävysiä värejä, kuten TRENDIKKÄÄSTÄ edelleen minun 1. Punaisesta. Vaaleanpunainen ja VIININPUNAINEN Syksyn värejä myös. Tykkään myös Violetistä.

 

TUTKIN, SUUNNITTELEN, AJATTELEN ASUKOKONAISUUKSIA JA PUKEUTUMISEN&TYYLIN  KOKONAISUUTTA…Päästä-varpaisiin, siis HATUISTA-KENKIIN ja kaikkea siltä väliltä. Alusvaatteita ja mm. sukkia unohtamatta.

20160903_111825-1

UUSI TRENDIKÄS TAKKI

Ohut Villakankainen Takki, Puolipitkä. Värivaihtoehtoina valkoinen tai musta.

Minun valinta tämä IHASTUTTAVA MUSTA. Sain tehdä töitä ja nähdä vaivaa, että Sain itselleni Oman kokoisen ja sopivan Takin. Aiemmista vahingoista ja Harmituksista, OPPINEENA Ostan ja Näen vaivaa, Vaatteiden ja asusteiden jne. eteen koska…Olen Tarkka, Tyylitietoinen&Vaativa Asiakas&Kuluttaja. Silloin kun Minun Makuuni ja Tyyliini sopivia tuotteita löytyy, Ostan ja hankin sen myös Itselleni, vaikka pientä vaivaa ja aikaa vaatien. EN löydä AINA itselleni sopivia tuotteita, vaikka myymälöissä ja verkkosivuilla on tuotteita tarjolla erittäin runsaasti. TEEN OSTOKSIA Tutkien, HARKITEN ja TEEN VALINTOJA….En osta kaikkea.

Kuten olen jo aiemmin kertonut, seuraan Muotimaailmaa, Kuuluisia- ja Kuninkaalisia Perheitä, Julkkiksia, Tv- ja Elokuvatähtiä, Kulttuurihenkilöitä jne…

MUOTIA MAILMALTA…

Useamalla etenkin Kuninkaalisen perheen jäsenellä esim. Englannin Kuninkaalisen perheen IHANALLA, KAUNIILLA&TYYLIKKÄÄLLÄ Kate Middletonilla on ollut tämäntyyppisiä takkeja ja takkimekkoja. KATE on PRINSSI WILLIAMIN, Vaimo ja heillä on kaksi Pientä&Suloista lasta, tyttö ja poika. KATSO aiemmat tekstit…

 

Oikealla kuvassa Toinen Musta kesähattu. NYT käytössä vasemmalla kuvassa oleva SYKSY/TALVI Huopahattu.

 

HATUT&MINÄ

Käytän myös erilaisia Hattuja, ympärivuoden. NYT on jo aika siirtä Kesähatuista ja huiveista, HUOPAHATTUIHIN, pipoihin&myssyihin, Baskereihin ja Lippahattuihin. KATSO myös aiemmat tekstit, jutut.

 

KENGÄT

Syksyn, Sateiden ja kylmien ilmojen myötä on aika siirtyä myös Kenkien käytössä, Kesästä-Syksyyn. Käytän vielä Ihania Kiiltäviä Kangas ja Lempikenkiä, niin kauan kuin Ilmat sallivat. Seuraavaksi siirryn Syksyn myötä käyttämään, mm. kuvissa esiintyviä Syksyisiä Kenkiä. Vaihtelen myös Kenkiä, tilanteen ja ilmojen mukaan. Käytännölliset Kiiltotekonahkaiset Kävelykengät sopivat hyvin Sadeilmoihin, ovat joka säänsaapikkaat, nilkkurit. Kokeilen ja totuttelen Ylipolvensaappaisiin, kerron myöhemmin, Tykkäänkö vai en? KENKÄHYLLYSTÄNI löytyy erilaisia Kenkiä, myös korkeampikantaisia Syksy kenkiä. Palataan niihinkin, myöhemmin kun SYKSY Etenee.

Nautitaan Aurinkoisesta, Värikkäästä ja Kauniista Syksystä Ulkona, Puistoissa, Rannoilla jne. Likkuen ja Nauttien Suomen AINUTLAATUISESTA Luonnosta ja vaihtuvista Vuodenajoista.

INNOSTU myös Katselemaan&Tutkimaan, Ostaamaan MUOTI Uutta&Trendikästä.

ENSIN TARKASTA Mitä vaatekaapista löytyy ja Mitä Tarvitset. Meidän Perheessä On TAPA, tehdä tuo tarkastus ja ostokset tässä Alkusyksystä kun Koulut ja Arki taas alkaa…HYVÄ&HIENO PERINNE, Minun Lapsuuden kodista lähtöisin, jonka siirrän myös seuraavalle Sukupolvelle.

SUOSITTELEN LÄMPIMÄSTI.

 

NYT siirrytään muihin aiheisiin, mm. KULTTUURI, KOTI&SISUSTUS ja palataan taas myöhemmin IHANIIN Muoti Juttuihin, joita seuraan kyllä Päivittäin.

 

NÄHDÄÄN…. HYMY

 

 

Tekijä: HXSTYLE.net

LIFE Style&Muoti BLOG...HXSTYLE.net HEINIS Day by Day LIVING&ENJOY Life... Hope&Carpe Diem...SMILE

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s