MESSUT, Helsingin MESSUKESKUS. KOTI&SISUSTUS. Helsingin MESSUKESKUS, HABITARE Messut… Uutuudet&Trendit SYKSY/TALVI 2016. SUOSIKKI& Elämäntapa. Oma Koti& Sisustustyyli. HXSTYLE.net HEINIS

img_20160906_123549

AJANKOHTAISTA HABITARE

 

Huonekalu, Sisustus&DESIGN MESSUT

7-11.9.2016

 

HELSINKI, MESSUKESKUS

Avoinna 9-18 ja 10-18

 

SUOMEN SUURIN TAPAHTUMA, ESITTELEE SISUSTUKSEN UUTUUDET ja TRENDIT KOTIIN & JULKISIIN TILOIHIN. Järjestetään vuosittain, alkanut v. 1970.

Tämä Avajaispäivä, Keskiviikko on varattu Ammattilaisille. 2015 Messuilla vieraili yli 45.000 kävijää.

 

HABITARE. INFO

HABITARE 2016

 

 

SUOMALAINEN TYÖ

Koti Yhteistyöosasto, AVAINLIPPU ja DESIGN from FINLAND.

SUOMALAINEN TYÖ…KOTI Konsepti

 

Made in FINLAND…SUOMALAINEN

Tykkään&NAUTIN myös KOTIMAISISTA Tuotteista&Palveluista. SUOSITTELEN LÄMPIMÄSTI Kotimaista DESIG- tuotteita ja KOTIMAISIA Tuotteita ja Elintarvikkeita.

KATSO myös aiempi ASUNTOMESSUT SEINÄJOKI juttu….KOTI&SISUSTUS jutut…

 

img_20160827_095632

SYKSY&KOTI…SISUSTUS 2016

Kesän ja Lomien jälkeen on aika taas palata arkeen, kouluun, töihin ja Kotiin. Syksyllä ja Talvella, tulee oltua Kotona&Sisällä enemmän kuin ulkona, liiikkellä ainakin monilla meistä Suomalaisilla, kuten minulla myös. Olen jo katsellut Muodin lisäksi, myymälöissä ja tavarataloissa käydessäni mm. Mitä Uutta ja Trendikästä KOTI&SISUSTUS on tarjolla SYKSY/TALVI -16. Ihan mielenkinntoiselta näyttää, mitä olen ehtinyt tutustumaan. Jatkan tutustumista ja kerron lisää, mitä Minusta mielekiintoista löytyy.

 

KOTI&SISUSTUS

NAUTIN&Tykkään myös KODISTA, SISUSTAMISESTA. Innostun kun Uudet SESONGIT vaihtuvat, Uutta ja Trendikästä tavaraa, Ideoita ja Trendejä ilmaantuu aikakusilehtiin, verkkosivuille ja myymälöihin.

Kuten olen jo aiemmin kertonut olen KOTI IHMINEN eli KOTOILIJA.

Minulle on Erittäin Tärkeä, että Koti on Tyylikäs, Kiva ja Viihtyisä. Toimivuutta ja muunneltavuutta unohtamatta. KAIKKI Ihmiset eivät viihdy ja tykkää olla Kotona, Maku ja Arvostus asioita.

20160813_184441

KEITTIÖ on KODIN SYDÄN

Minulle Keittiö on tärkeä paikka, huone Kodissa. Tykkään ja Nautin Leipoa ja Teen ruokaa säännöllisesti perheelle. Eniten aikaa tulee vietettyä Keittiössä ja olohuonessa näin Syksy-Talvi aikaan. KEITTÖ Sisustus on minulle tärkeä, liittyy Ruokailuun, Kahvi ja Juhla hetkiin. Minä vaihtelen KEITTÖTEKSTIILEJÄ mm. pöytäliinoja, Arkena pöytatabletteja ja Kaitaliinoja, Fiilisten ja Sesonkien mukaan. Syksyllä ja Talvella polttelen myös Kynttilöitä niin keittiössä, olohuonessa kuin Puutarhassa, Parvekkeella. KUKAT ja Koriste-esineet ovat myös Minulle Tärkeitä ja IHANA, ihastuttava asia, ympäri kotia.

MEIDÄN PERHEESSÄ SYÖDÄÄN Illalla yhdessä, yleensä. Miten Teillä?

SUOSITTELEN LÄMPIMÄSTI. PERHEEN YHDESSÄ VIETETTY Aika on Arvokasta ja Tärkeää  ARKI Elämässä. Aikaa keskustella ja Kokoontua Perhe yhteen ja vaihtaa kuulumisia,  kertoa tapahtumsta ja suunnitella tulevia mm.

20160830_171500
Uusi TRENDIKÄs Tabletti. UUDET Kivat Lasikupit Minun TYYLI, KEITTIÖ. Sitruuna-Omenakermajäätelöä, Itse Valmistettua Eka Kerta.  IDEA, Reseptit VALIO.fi

KUKAT&VIHERKASVIT. PUUTARHA, Piha ja Parveke

Kukilla ja Viherkasveilla voi Kotia, Sisustaa ja koristaa ympärivuoden, niin Sisätiloissa kuin Ulkona, Puutarhassa. Minulla on yleensä Keittiössä Kukkia ja olohuonneessa Viherkasveja läpivuoden. Lemmikkieläimet rajoittavat, sisätilojen kukkien ja Kasvien käyttöä.

RAKAS&Ihana Puutarha, minulla parveke on vielä käytössä, mutta vähemmän jo kun aiemmin Kesällä. Osa Kesä kukista elää Pakkasiin asti. KANERVAT ja Viherkasvit, kynttilät ja erilaiset valot  kuuluvat SYKSY-TALVI, Piha, Parveke SISUSTUKSEEN. Nautin oleilla edelleen Puutarha, parvekkeella. PARVEKE  ja/Tai Piha kuuluu Osana KODIN SISUSTUKSEEN. Kevät ja Kesä aikaan, Puutarha on LISÄ HUONE KODISSA.

 

OLOHUONE

Toiseksi eniten tulee oleiltua olohuoneessa, katsellen tv-tä, lukien ja puuhaillen. Vaihdan Mattoja, SISUSTUS Tuotteita, tyynyjä jne. Sesonkien mukaan.

 

MAKUHUONE

Tärkeä Rentoutumisen, Levon ja Nukkumisen paikka. TÄRKEÄ Hiljaisuus, rauha, viihtyisyys ja Hyvä Sänky, petivaatteet myös. Nätti, Tyylikäs ja Toimivat petivaatteet, tyynyt ja peitto, sekä päiväpeitto ja tyynyt, peitto. TYKKÄÄN vaihdella Sesonkin mukaan  Päiväpeittoa, tyynyjä ja Torkku Peittoa.

 

KYLPYHUONE

Siistiytymisen ja  Peseytymisen paikka. Tärkeä olla toimiva, siisti ja järjestys, tarpeeksi tilava ja viihtyisä.

 

TÄRKEITÄ KODISSA ovat lisäksi;

ETEINEN ja SÄILYTYSTILAT, KOMEROT,

VALOT, SISUSTUSTAVARAT JA TUOTTEET.

 


UUTTA&TRENDIKÄSTÄ SISUSTUSTAVAROITA 2016

img_20160906_195506

 

Tästä jatketaan kun Katsellaan, Tutkitaan lisää SISUSTUS Uutuuksia ja Trendejä.

KIEHTOVIA ja Mielenkiintoisia MESSUJA on Suomessa ihan riitävästi, minun mielestä. Olen käynyt Aiempina vuosina mm. MUOTI-ja KAUNEUS, VATEVA, VENE- ja PAKKAUS MESSUILLA.

 

Seuraan Tapahtumia, Messuja ja Kulttuuria. NYT aion vihdoin viimein Tutustua ja tutkia myös Kiinnostavia, HABITARE Messuja. Odotan Innoissani, Mitä Ihastuttavaa ja Tyylikästä Löydän Omaan Kotiin?

NÄHDÄÄN. HYMY

 

Tekijä: HXSTYLE.net

LIFE Style&Muoti BLOG...HXSTYLE.net HEINIS Day by Day LIVING&ENJOY Life... Hope&Carpe Diem...SMILE

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s